Meld je nu aan voor Hyrox Extreme!

Hyrox Extreme komt met een 12-uurs uitdaging naar Venlo en wel op 8 juli 2023. Meer weten en een deelnameticket boeken? Klink onderstaand voor meer informatie en zorg dat je erbij bent. 

HYROX VENLO

HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun 'sport' beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX VENLO (powered by Tap-Out) is GYMPARTNER in Venlo Nrd. Limburg!

WAT IS HYROX?

HYROX is een indoor competitie waar functionele oefeningen en uithoudingsvermogen gecombineerd worden. De competitie begint met 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks word acht keer herhaald.

Het unieke aan HYROX is dat iedereen van verschillende atletische en fitness achtergronden aan de competitie mee kunnen doen. Wereldwijd is de competitie precies hetzelfde en geeft het atleten de kans om het tegen elkaar op te nemen. Atleten krijgen met HYROX de kans om zichzelf te meten en hun tijden te verbeteren.

HYROX TRAININGSPRINCIPE

HYROX trainingsprincipe: 1 km rennen, gevolgd door 1 functionele oefening. Deze reeks word acht keer herhaald.

HYROX MEDIA

POST EVENT VIDEO MIAMI 2019

HYROX NEW YORK CITY

HYROX - FOR EVERY BODY

WAAR IS GYM PARTNER TAP-OUT GEVESTIGD?

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

HYROX VENLO

Naam
Telefoonnummer
E-mail