IN EN OUTDOOR!

Vandaag is het zover en hebben we onze “poorten” weer geopend omdat we (eindelijk) ook binnen weer aan de slag mogen! De laatste dagen zijn we druk geweest met herinrichten, schoonmaken en het opstellen van de benodigde protocollen.

Zoals jullie gewend zijn, en tijdens onze enquête hebben aangegeven, zullen we een gezonde combinatie tussen binnen- én buitensporten blijven maken in het aanbod.

LESROOSTER

De komende dagen gebruiken we nog om met het team puntjes op de “I” te zetten betreffende het aanbod én (les)tijden. Omdat we ons terrein en het binnen-gedeelte weer kunnen gebruiken willen we bekijken waar we mogelijk het aanbod kunnen aanpassen of verruimen. Hier komen we een dezer dagen op terug.

NIEUWE HUISSTIJL

Tap-Out heeft een nieuwe VETTE huisstijl! We hebben de CORONA periode benut om een nieuwe huisstijl/logo/beeldmerk te laten maken en we zijn apetrots op het resultaat. Vandaag laten we iedereen kennismaken met het nieuwe logo/beeldmerk! De website is opnieuw onder handen genomen en tevens zie je ons beeldmerk in onze uitingen terugkomen. Dus neem snel een kijkje op onze website: www.tap-out.nl

SAMENWERKINGEN

Er komen een aantal toffe samenwerkingen aan! Hierover de komende periode meer. Tevens zijn we druk bezig om Team Tap-Out verder uit te breiden. Dit geeft ons de ruimte het aanbod van Tap-Out verder te verbreden. We zoeken nog enthousiaste trainers, instructeurs en/of coaches. Kijk voor meer informatie op onze FB-pagina (vacatures).

RAMMEN MET DIE HANDEL

Heb jij je al aangemeld voor Tap-Out: rammen met die handel aanstaande zondag? Nee? Je hebt nog tot en met zaterdag om dat te doen. Meer info: https://www.facebook.com/events/188719342567737/ en in de app!

Tot de volgende update en tot ziens bij Tap-Out!

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

Wed, 01 July