Personal training @ TAPOUTNL

Personal training @ TAPOUTNL betekent 1 op 1 trainen met jouw eigen trainer. Jouw trainer laat je ‘bewust’ trainen waarbij alles is afgestemd op jouw doelen en wensen.

Binnen Tap-Out werken we met meerdere disciplines zodat we samen langdurig resultaat boeken. Resultaat wat ervoor zorgt dat er, in de meeste gevallen, een verandering van leefstijl gaat plaatsvinden. De trainers van Tap-Out zijn altijd beschikbaar om jou te coachen.

Personal Training @TAPOUTNL zorgt ervoor dat

- Je lichamelijk- en mentaal fit wordt
- Je meer energieker en meer uitgerust wordt
- Jouw zelfverzekerdheid zal toenemen
- Je blijft optimaal inzetbaar voor je werk én privé
- Jouw doelen worden behaald

Onze beloftes

Doelgericht - Meer kracht, conditie, afvallen of herstellen van een blessure? Bij ons staat jouw doel voorop in het traject.

Jouw coach - is niet alleen een trainer maar jouw vertrouwende coach die een luisterend oor biedt en de stok achter de deur is.

Maatwerk - Iedereen is anders en heeft een andere doelstelling. Bij Tap-Out krijg je 1-op-1 begeleiding met een plan op maat.

Resultaat - Bij Tap-Out boek je resultaat. De trainingen, schema’s en voedingsadvies worden geheel afgestemd op jouw doel.


Klaar om doel- en resultaatgericht aan het werk te gaan met personal training van Tap-Out?Maak kennis met een Gratis Intake

Vraag jouw Gratis Intake aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

PT @ TAPOUTNL

Naam
Telefoonnummer
E-mail