Tap-Out is dé gympartner van het fitnessconcept HYROX!

Ook kun je bij ons terecht voor o..a. fitness, bootcamp, en boksfit en veel meer. Tevens bieden wij, als enige in de regio, Obstacle Course Running (OCR) trainingen voor de vele events die Nederland rijk is.

Bekijk het aanbod en/of lesrooster en kom vrijblijvend kennismaken met ons fantastische locatie “De Wagenmakerij”, gastvrijheid én persoonlijke benadering.

Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (Nijmegen) en A74 (Duitsland) en het NS-station op loopafstand.

Wij beiden uitstekende maatwerkoplossingen zoals fysieke keuring(en) voor justitie/defensie (etc.) en personal training!

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde!
Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij JOUW doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET TAP-OUT

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

“Een toffe locatie (voormalige wagenwerkplaats), fijne begeleiding en een gezellig informele sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 37, HYROX-trainingen

“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is precies wat ik zocht!”

Mark, 28, OCR- en duurtrainingen

Item Nieuwjaarsduik 2023 door Omroep Venlo

Maak kennis met Tap-Out -2022

Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

NIEUWS

UITBREIDING TEAM TAP-OUT

Onze nieuwe Team Tap-Out member Paul van der Smitte stelt zich hierbeneden aan jullie voor:

Recentelijk ben ik toegetreden tot het trainersgilde van Tap-Out. Het is daarom tijd om me voor te stellen aan de Tap-Out-familie. Mijn naam is Paul van der Smitte (60 jaar). Ik ben getrouwd met Lucie en ben woonachtig in Belfeld. We zijn kinderloos maar hebben wel een hond (Nike) waarmee we veel wandelen (en crossloopjes). Ik ben jurist bij de Belastingdienst en gespecialiseerd in internationaal recht (mr., drs.). Ik hoop volgend jaar mijn promotieonderzoek aan de Universiteiten van Utrecht en Madrid te voltooien.

Ik ben vier jaar als onderofficier werkzaam geweest bij Defensie. Ik ben een aantal jaren instructeur geweest (algemene militaire opleiding (amo) en vuurwapeninstructeur), daarnaast ben ik uitgezonden geweest naar Libanon. Ik heb een tiental jaren aan vechtsporten gedaan (Shotokan en Wadokai karate). Ik ben meer dan 25 jaar volleybaltrainer geweest en nu alweer vijf jaar bootcamptrainer. Ik verzorg groepslessen in Venlo en Belfeld (FitXL), o.a. fullbody workouts, bootcamp en penaltyboxtraining. Dat laatste hoop ik een keer te kunnen introduceren bij Tapout (waanzinnige HIIT). Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor personal training. Mijn specialiteit is core-stability training. Bij Tap-Out ga ik beginnen met DefenseSports, military small group training. Deze op militaire basis geschoolde training past uitermate goed bij mij en ik kijk er dan ook naar uit om met jullie te trainen. Tenslotte nog iets over mijn leeftijd. In relatie met de andere trainers ben ik veruit de oudste, maar niet minder fit (verre van dat). Ik hoop dat ik als voorbeeld kan fungeren dat je op latere leeftijd nog heel sportief kan zijn.

Mijn motto is: No excuses.

Fri, 23 October

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


PLAN JE ROUTE NAAR TAP-OUT

We zijn gevestigd in venlo-Blerick net achter de voetbalvelden van SVB.


LESROOSTER