WEEK VAN DE WERKSTRESS

Deze week organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Het doel hiervan is om werknemers en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om serieus werk te maken van “mentale kracht”.

Mentale kracht gaat niet alleen over de reactie op (dreigende) stress of tegenslag maar over het goed voorbereid zijn hierop. Het centrale thema is dit jaar: mentaal sterk!

Mede door de coronacrisis wordt er meer dan ooit een beroep gedaan op de mentale kracht van ons allemaal! Of je nu een organisatie of een werknemer bent, allemaal hebben we hiermee te maken.

Matig intensief sporten en bewegen helpt bij het mentaal krachtiger worden én te herstellen bij eventuele stressklachten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat sport en bewegen verschillende positieve effecten heeft op het verminderen van stressklachten en op het herstel van de (hersen)schade als gevolg van langdurige, chronische stress.

Bij Tap-Out werken we aan jouw mentale kracht door lekker actief bezig te zijn tijdens een groepsactiviteit, personal training of zelfstandig te training in een inspireerde omgeving.

Wil jij Tap-Out ervaren door lekker te bewegen en te sporten dan nodigen wij jou van harte uit voor een gratis kennismaking. De koffie staat klaar!

Team Tap-Out

Bronnen: OVAL, Weer van de Werkstress, Allesoversport, Volksgezondheid en Zorg.

#sport #venlo #tapoutnl #stress #mentale #weerbaarheid

Tue, 16 November