Tap-Out Wedstrijd Team

Tap-Out heeft als wens om atleten naar (OCR) wedstrijden te brengen. Die ambitie is er al sinds dat Tap-Out haar deuren heeft geopende in 2019 en met het opzetten van het Tap-Out Wedstrijd Team in 2022 is er een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

De opzet van dit team is dan ook om de atleet te ondersteunen in het bereiken van hun doelen. Tap-Out heeft een multidisciplinaire werkwijze wat uitstekend past bij de doelstellingen die samen met de atleten worden bepaald. Met de kennis van Tap-Out hopen we de OCR sport naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Het doel is om onze atleten te faciliteren zodat zij zich volledig kunnen focussen op het worden van een nog betere atleet op zijn of haar beste niveau.

Voor het jaar 2023 leggen we de focus op de OCR Series van Strong Viking, Spartan andere obstacl runs..

Het team blijft zich ontwikkelen naar een team waar we trots op kunnen zijn. Daarnaast bouwt Tap-Out aan een academie zodat we de opgedane kennis kunnen inzetten in nieuw te vormen cursussen en opleidingen.

Wat mag je als atleet verwachten?

Je neemt deel aan het team en je bent een ambassadeur van Tap-Out. Onze atleten mogen het volgende verwachten:

- Specifieke training ter voorbereiding op de wedstrijden en verbetering van de atleet;
- Voedingsondersteuning (indien nodig);
- Schema’s;
- Mentale ondersteuning;
- Tap-Out werkt samen met een fysiotherapeut;
- Kleding;
- Broederschap en veel plezier!

Deelnemer worden?

Wil je ook graag prestatief aan het werk op obstacle runs? Sport je graag, loop je gemakkelijk en ben je gek op apenkooien? Wil je graag met een tof team aan het werk om samen beter, sneller en sterker te worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe atleten. Dus meld je snel aan via daniel@tap-out.nl en we plannen snel een kennismakingsgesprek.

SPONSOREN

We zijn altijd op zoek naar sponsoren. Wil jij of ken jij een bedrijf/persoon die graag een bijdrage levert aan het elite team? Neem dan contact met ons op via daniel@tap-out.nl.