06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Leefstijl- en voedingsbegeleidingsaanbod

Wil jij jouw sportprestaties verbeteren, fitter worden of simpelweg afvallen en beter in je vel zitten?

Dan is gezonde voeding & leefstijl belangrijk. Het kan helpen bij de opbouw van je spieren, vetverbranding en, als je bepaalde dingen ook mijdt, gewichtsverlies. Maar daarnaast willen we natuurlijk ook allemaal gezond oud worden, maar wat is dat eigenlijk, een gezonde leefstijl en hoe pas ik dat toe? Ellen van Tap-Out legt het je graag uit.

Wist je dat een gezonde leefstijl veel verder gaat dan groente eten en bewegen alleen?

Het houdt bijvoorbeeld ook in dat je op gewicht blijft, dat je stopt met snacken, dat je voldoende slaapt én dat je te veel stress vermijdt. Maar hoe doe je dat dan? En wat zijn dan de voordelen precies?


Hierbeneden geven wij een aantal tips voor een gezondere leefstijl:
- Gezond en gevarieerd eten
- Op gezond gewicht blijven
- Beweeg regelmatig
- We zorgen voor voldoende en een goede nachtrust
- Er dient ruimte te zijn voor voldoende ontspanning

Hulp nodig?

Wil jij aan een gezondere leefstijl gaan werken? Maak dan snel een afspraak met Ellen van Diepe. Zij staat voor je klaar om jou met een op maat gemaakt voedings- traingingsschema op weg te helpen.

Probeer nu met een gratis kennismaking

We zijn ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of onze begeleidingsmethode bevalt.

Vandaar dat wij een gratis kennismaking aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen én vrijblijvend kennis maken met Ellen van Diepe. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt dan o.a. persoonlijk kennis met Ellen en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vraag jouw gratis kennismaking aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Wist je dat wij persoonlijke begeleiding, leefstijlprogramma’s, voedingsbegeleiding en veel meer bieden? Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Ellen van Diepe via 0643157956 of ellen@tap-out.nl.

Meer over Ellen

Hi, mijn naam is Ellen van Diepe. Binnen Tap-Out ben ik werkzaam als trainer, leefstijlcoach en voedingsdeskundige. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde op de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Ik heb tijdens deze opleiding gekozen voor de richting ‘beweeg- en leefstijlcoach’. Gedurende de opleiding heb ik veel interesse ontwikkeld voor het begeleiden van mensen met betrekking tot sport, voeding en leefstijl. Zelf ben ik altijd al erg actief bezig geweest met sport en houd me de laatste jaren voornamelijk bezig met fitness en hardlopen. Sporten brengt mij veel plezier en vandaar dat ik van passie mijn beroep heb gemaakt.

Graag help ik mensen aan een actieve en gezonde leefstijl door samen doelen te bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk om mensen te helpen en kennis bij te brengen. We leven tegenwoordig namelijk in een maatschappij die ons helaas “aanmoedigt” om (te) weinig te bewegen en te veel én te ongezond te eten en drinken. Mensen gaan daardoor steeds ongezonder leven en krijgen vaker overgewicht.

Ik draag mijn steentje bij aan het verminderen van deze epidemie! Door het zelf hanteren van een gezonde en actieve leefstijl en me tevens veel bezighoudt met sport, voeding en leefstijl, kan ik mijn eigen ervaringen en bevindingen praktisch toepassen. Ik ben erg doel- en resultaatgericht ingesteld en streef dus ook altijd naar een optimaal resultaat en daarom help ik je graag bij het stellen én het bereiken van jouw doel!