Leefstijl- en voedingsbegeleidingsaanbod

Wil jij jouw sportprestaties verbeteren, fitter worden of simpelweg afvallen en beter in je vel zitten?

Dan is gezonde voeding & leefstijl belangrijk. Het kan helpen bij de opbouw van je spieren, vetverbranding en, als je bepaalde dingen ook mijdt, gewichtsverlies. Maar daarnaast willen we natuurlijk ook allemaal gezond oud worden, maar wat is dat eigenlijk, een gezonde leefstijl en hoe pas ik dat toe? Ellen van Tap-Out legt het je graag uit.

Wist je dat een gezonde leefstijl veel verder gaat dan groente eten en bewegen alleen?

Het houdt bijvoorbeeld ook in dat je op gewicht blijft, dat je stopt met snacken, dat je voldoende slaapt én dat je te veel stress vermijdt. Maar hoe doe je dat dan? En wat zijn dan de voordelen precies?


Hierbeneden geven wij een aantal tips voor een gezondere leefstijl:
- Gezond en gevarieerd eten
- Op gezond gewicht blijven
- Beweeg regelmatig
- We zorgen voor voldoende en een goede nachtrust
- Er dient ruimte te zijn voor voldoende ontspanning

Hulp nodig?

Wil jij aan een gezondere leefstijl gaan werken? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij staan voor je klaar om jou met een op maat gemaakt voedings- traingingsschema op weg te helpen.

Probeer nu met een gratis kennismaking

We zijn ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of onze begeleidingsmethode bevalt.

Vandaar dat wij een gratis kennismaking aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen én vrijblijvend kennis maken met onze werkwijze. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt dan o.a. persoonlijk kennis en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vraag jouw gratis kennismaking aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.