Weten of Tap-Out dé plek voor jou is?

Ben jij op zoek naar een uitdagende multisportlocatie in Venlo? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met bijvoorbeeld hiit/circuit trainingen, groepslessen en/of personal training? Dan is Tap-Out dé plek voor jou.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Tap-Out. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend! Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

TAP-OUT: OBSTACLE, CORE, RUNNING & MORE!

Tap-Out is de multisport locatie van Venlo e.o. Bij Tap-Out ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles.

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In en Outdoor Sport B.V.
Marconistraat 7
5928PJ Venlo
06 23900888
info@tap-out.nl

Tap-Out partnerclub Strong Viking

Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclub is van Strong Viking‼️

Dit betekent dat we door deze samenwerking erkend worden als trainingslocatie. Bij ons kun je (speciale) programma’s/trainingen volgen ter voorbereiding op jouw volgende Strong Viking uitdaging.

Voor leden van Tap-Out zal er een korting beschikbaar zijn op tickets van Strong Viking. Hierover volgt nog aanvullende informatie.

Dus twijfel niet en train met ons mee naar jouw volgende uitdaging waar we samen aan de start zullen staan ‼️

Oorah ‼️

Team Tap Out