06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Welkom bij Tap-Out

De multisportlocatie van venlo / Arcen e.o.

Tap-Out is dé multisportlocatie van Noord Limburg!

Tap-Out is de enige multisport locatie in de verre omtrek waar specifiek de disciplines voor Obstacle Course Running (OCR) getraind kan worden in combinatie met gerichte (duur)vermogen- en kracht/core-trainingen. Dit doen wij in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (NIjmegen) en A74 (Duitsland) en station op loopafstand en Arcen.

Wil je weten welke trainingen Tap-Out biedt? Kijk hier voor een inhoudelijke uitleg van de trainingen die wij geven en wat jij van Tap-Out mag verwachten.

We bieden trainingen en programma’s aan voor o.a. VenloStormt, Spartan, Strong Viking, MudMasters, RatRace en veel meer! Ook voor maatwerk oplossingen (b.v. herstel na Corona-virus, fysieke keuring(en) voor justitie/defensie, etc.) en personal training ben je bij Tap-Out aan het juiste adres!

Bij Tap-Out is iedereen (!) welkom! Van beginner tot gevorderde ultraloper tot (OCR)competitie loper.

Dus ben jij op zoek naar een plek waar het voelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

We nodigen je graag uit om gratis kennis te komen maken met Tap-Out.

Wacht niet langer en maak nu vrijblijvend kennis met Tap-Out!

Wat zeggen onze leden?


“Een mooie historische locatie (Voormalige wagonwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen), fijne begeleiding en een gezellig sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 42, kracht/core-trainingen


“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is wat ik zocht!”

Mark, 33, kracht/core- en duurtrainingen

Waarom kiezen mensen voor tap-out?

Bij Tap-Out behaal je altijd jouw doelstelling, wat je doel ook is. Tap-Out onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

Multisport mogelijkheden op unieke locaties;
Persoonlijke en professionele begeleiding;
Techniek trainingen;
Partnerclub van Strong Viking.


Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

Komende evenementen

20 juni 2021: Tap-Out Mile - RMDH editie 4!

Het laatste nieuws

IN EN OUTDOOR!

Vandaag is het zover en hebben we onze “poorten” weer geopend omdat we (eindelijk) ook binnen weer aan de slag mogen! De laatste dagen zijn we druk geweest met herinrichten, schoonmaken en het opstellen van de benodigde protocollen.

Zoals jullie gewend zijn, en tijdens onze enquête hebben aangegeven, zullen we een gezonde combinatie tussen binnen- én buitensporten blijven maken in het aanbod.

LESROOSTER

De komende dagen gebruiken we nog om met het team puntjes op de “I” te zetten betreffende het aanbod én (les)tijden. Omdat we ons terrein en het binnen-gedeelte weer kunnen gebruiken willen we bekijken waar we mogelijk het aanbod kunnen aanpassen of verruimen. Hier komen we een dezer dagen op terug.

NIEUWE HUISSTIJL

Tap-Out heeft een nieuwe VETTE huisstijl! We hebben de CORONA periode benut om een nieuwe huisstijl/logo/beeldmerk te laten maken en we zijn apetrots op het resultaat. Vandaag laten we iedereen kennismaken met het nieuwe logo/beeldmerk! De website is opnieuw onder handen genomen en tevens zie je ons beeldmerk in onze uitingen terugkomen. Dus neem snel een kijkje op onze website: www.tap-out.nl

SAMENWERKINGEN

Er komen een aantal toffe samenwerkingen aan! Hierover de komende periode meer. Tevens zijn we druk bezig om Team Tap-Out verder uit te breiden. Dit geeft ons de ruimte het aanbod van Tap-Out verder te verbreden. We zoeken nog enthousiaste trainers, instructeurs en/of coaches. Kijk voor meer informatie op onze FB-pagina (vacatures).

RAMMEN MET DIE HANDEL

Heb jij je al aangemeld voor Tap-Out: rammen met die handel aanstaande zondag? Nee? Je hebt nog tot en met zaterdag om dat te doen. Meer info: https://www.facebook.com/events/188719342567737/ en in de app!

Tot de volgende update en tot ziens bij Tap-Out!

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21 / 06 23900888
info@tap-out.nl

Bezoekadressen:

Tap-Out Venlo
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


Tap-Out Arcen
Resort Arcen
Dorperheideweg 12
5944NK Arcen

Lessen en geplande activiteiten