06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Welkom bij Tap-Out

De multisportlocatie van venlo / Arcen e.o.

Tap-Out is dé multisportlocatie van Noord Limburg!

Tap-Out is de enige multisport locatie in de verre omtrek waar specifiek de disciplines voor Obstacle Course Running (OCR) getraind kan worden in combinatie met gerichte (duur)vermogen- en kracht/core-trainingen. Dit doen wij in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (NIjmegen) en A74 (Duitsland) en station op loopafstand en Arcen.

Wil je weten welke trainingen Tap-Out biedt? Kijk hier voor een inhoudelijke uitleg van de trainingen die wij geven en wat jij van Tap-Out mag verwachten.

We bieden trainingen en programma’s aan voor o.a. VenloStormt, Spartan, Strong Viking, MudMasters, RatRace en veel meer! Ook voor maatwerk oplossingen (b.v. herstel na Corona-virus, fysieke keuring(en) voor justitie/defensie, etc.) en personal training ben je bij Tap-Out aan het juiste adres!

Bij Tap-Out is iedereen (!) welkom! Van beginner tot gevorderde ultraloper tot (OCR)competitie loper.

Dus ben jij op zoek naar een plek waar het voelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

We nodigen je graag uit om gratis kennis te komen maken met Tap-Out.

Wacht niet langer en maak nu vrijblijvend kennis met Tap-Out!

Wat zeggen onze leden?


“Een mooie historische locatie (Voormalige wagonwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen), fijne begeleiding en een gezellig sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 42, kracht/core-trainingen


“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is wat ik zocht!”

Mark, 33, kracht/core- en duurtrainingen

Waarom kiezen mensen voor tap-out?

Bij Tap-Out behaal je altijd jouw doelstelling, wat je doel ook is. Tap-Out onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

Multisport mogelijkheden op unieke locaties;
Persoonlijke en professionele begeleiding;
Techniek trainingen;
Partnerclub van Strong Viking.


Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

Komende evenementen

Binnenkort nieuwe data!

Het laatste nieuws

UITBREIDING TEAM TAP-OUT

Onze nieuwe Team Tap-Out member Paul van der Smitte stelt zich hierbeneden aan jullie voor:

Recentelijk ben ik toegetreden tot het trainersgilde van Tap-Out. Het is daarom tijd om me voor te stellen aan de Tap-Out-familie. Mijn naam is Paul van der Smitte (60 jaar). Ik ben getrouwd met Lucie en ben woonachtig in Belfeld. We zijn kinderloos maar hebben wel een hond (Nike) waarmee we veel wandelen (en crossloopjes). Ik ben jurist bij de Belastingdienst en gespecialiseerd in internationaal recht (mr., drs.). Ik hoop volgend jaar mijn promotieonderzoek aan de Universiteiten van Utrecht en Madrid te voltooien.

Ik ben vier jaar als onderofficier werkzaam geweest bij Defensie. Ik ben een aantal jaren instructeur geweest (algemene militaire opleiding (amo) en vuurwapeninstructeur), daarnaast ben ik uitgezonden geweest naar Libanon. Ik heb een tiental jaren aan vechtsporten gedaan (Shotokan en Wadokai karate). Ik ben meer dan 25 jaar volleybaltrainer geweest en nu alweer vijf jaar bootcamptrainer. Ik verzorg groepslessen in Venlo en Belfeld (FitXL), o.a. fullbody workouts, bootcamp en penaltyboxtraining. Dat laatste hoop ik een keer te kunnen introduceren bij Tapout (waanzinnige HIIT). Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor personal training. Mijn specialiteit is core-stability training. Bij Tap-Out ga ik beginnen met DefenseSports, military small group training. Deze op militaire basis geschoolde training past uitermate goed bij mij en ik kijk er dan ook naar uit om met jullie te trainen. Tenslotte nog iets over mijn leeftijd. In relatie met de andere trainers ben ik veruit de oudste, maar niet minder fit (verre van dat). Ik hoop dat ik als voorbeeld kan fungeren dat je op latere leeftijd nog heel sportief kan zijn.

Mijn motto is: No excuses.

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21 / 06 23900888
info@tap-out.nl

Bezoekadressen:

Tap-Out Venlo
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


Tap-Out Arcen
Resort Arcen
Dorperheideweg 12
5944NK Arcen


Lesrooster