06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Welkom bij Tap-Out

De multisportlocatie van venlo / Arcen e.o.

Tap-Out is dé multisportlocatie van Noord Limburg!

Tap-Out is de enige multisport locatie in de verre omtrek waar specifiek de disciplines voor Obstacle Course Running (OCR) getraind kan worden in combinatie met gerichte (duur)vermogen- en kracht/core-trainingen. Dit doen wij in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (NIjmegen) en A74 (Duitsland) en station op loopafstand en Arcen.

Wil je weten welke trainingen Tap-Out biedt? Kijk hier voor een inhoudelijke uitleg van de trainingen die wij geven en wat jij van Tap-Out mag verwachten.

We bieden trainingen en programma’s aan voor o.a. VenloStormt, Spartan, Strong Viking, MudMasters, RatRace en veel meer! Ook voor maatwerk oplossingen (b.v. herstel na Corona-virus, fysieke keuring(en) voor justitie/defensie, etc.) en personal training ben je bij Tap-Out aan het juiste adres!

Bij Tap-Out is iedereen (!) welkom! Van beginner tot gevorderde ultraloper tot (OCR)competitie loper.

Dus ben jij op zoek naar een plek waar het voelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

We nodigen je graag uit om gratis kennis te komen maken met Tap-Out.

Wacht niet langer en maak nu vrijblijvend kennis met Tap-Out!

Wat zeggen onze leden?


“Een mooie historische locatie (Voormalige wagonwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen), fijne begeleiding en een gezellig sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 42, kracht/core-trainingen


“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is wat ik zocht!”

Mark, 33, kracht/core- en duurtrainingen

Waarom kiezen mensen voor tap-out?

Bij Tap-Out behaal je altijd jouw doelstelling, wat je doel ook is. Tap-Out onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

Multisport mogelijkheden op unieke locaties;
Persoonlijke en professionele begeleiding;
Techniek trainingen;
Partnerclub van Strong Viking.


Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

Komende evenementen

Binnenkort nieuwe data!

Het laatste nieuws

MULTISPORTLOCATIE TAP-OUT OPENT NIEUWE VESTIGING IN ARCEN E.O.

MULTISPORTLOCATIE TAP-OUT OPENT NIEUWE VESTIGING IN ARCEN E.O.

Deze bijzondere tijd vergt creativiteit en doorzettingsvermogen van ondernemers. Tap-Out wordt als sportschool uiteraard geconfronteerd met de gevolgen van de tweede lockdown. Door de getroffen maatregelen zijn de sportmogelijkheden beperkter geworden. We beseffen ons echter ook dat bewegen en een gezonde leefstijl nu belangrijker zijn dan ooit. Afgelopen maanden hebben we daarom gekeken naar wat er allemaal wél mogelijk is. Tap-Out heeft onder andere ingezet op Personal Training, kindertrainingen, bootcamp, high intensity intervaltraining (HIIT), core en stability trainingen en boksfit. Hierdoor zijn we de afgelopen maanden gegroeid en hebben we een unieke kans gezien om nu en post-corona onze impact op bewegen en een gezonde leefstijl te vergroten.

We zijn enorm verheugd te kunnen vermelden dat er een nieuwe Tap-Out locatie bijkomt! Per februari 2021 openen wij onze nieuwe locatie in Arcen op “Resort Arcen” gelegen aan de Dorperheideweg 12 te Arcen. Hier hebben wij een fantastische plek gevonden om onze activiteiten verder uit te breiden. Ook hier gaan wij ons richten op een gezonde leefstijl voor de beginnende tot en met de semiprofessionele sporter.

We starten hier o.a. met onze welbekende kindertrainingen, bootcamp, functionele circuit trainingen en personal trainingen. Dus naast locatie Venlo kun je vanaf februari ook in Arcen aan de slag om aan je persoonlijke doelen te werken en gezond bezig te zijn.

Tap-Out is de sportlocatie van Venlo en omstreken waar op iedere leeftijd, doelstelling en niveau gesport kan worden op basis van de pijlers kracht, uithoudingsvermogen en inzetbaarheid. Wil je meer weten over Tap-Out en onze activiteiten en mogelijkheden? Neem dan contact op met Susan van Gerven via susan@tap-out.nl.

We hopen jullie spoedig te verwelkomen op een van onze locaties in Venlo of Arcen.

Team Tap-Out

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21 / 06 23900888
info@tap-out.nl

Bezoekadressen:

Tap-Out Venlo
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


Tap-Out Arcen
Resort Arcen
Dorperheideweg 12
5944NK Arcen


Lesrooster