06-20642983 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Hardlooptrainingen

Tap-Out Running

Hardlopen kunnen we allemaal… althans wie heeft het niet al een keer geprobeerd of loopt wekelijks een rondje? Maar op een gegeven moment "loop" je tegen de volgende vragen aan:

  • Doe ik het wel goed?

  • Heb ik een juiste (loop)houding en/of loopstijl?

  • Hoe kan het dat in het bos “zwaarder” loopt dan op de weg en hoe kan het beter?

  • Misschien wil je wel sneller en verder! Moet ik dan sterker worden? Meer doen of waar moet ik dan op letten?


Daarom Tap-Out Running! De trainingen worden gegeven door Daniël Classen. Jullie worden wekelijks meegenomen in de training om aan een betere techniek en loophouding te werken die bij jou past.

De trainingen zijn geschikt voor startende en gevorderde lopers! Laat je verrassen door de trainingen en verbeter je techniek en loopstijl om goed én belastbaar naar je persoonlijke sportieve doelen te werken.

Hoe ziet een training eruit?
Tap-Out Running start met een warming-up, loop oefeningen voor de rompstabiliteit en techniek met aandacht voor heup, knie en voet. Techniek loopjes waarbij het geleerde in de praktijk wordt gebracht. We sluiten af met een rustige cooling-down.

Meedoen?
Leden van Tap-Out kunnen altijd meetrainen.

Ben je (nog) geen lid maar wil je ook meedoen met de Tap-Out HTT Training of meer informatie ontvangen? Stuur een bericht naar info@tap-out.nl, een DM via Facebook of een Whats-App naar 06-23900888.

Over Daniël Classen
Daniël heeft een verleden in de vechtsport (karate en andere oosterse vechtkunsten). Nadat er een chronische aandoening werd geconstateerd werd er een alternatieve sport gevonden in (uiteindelijk) het hardlopen. De voorkeur van Daniël ligt voornamelijk in de trail- en obstaclesport. Inmiddels heeft Daniël 10 marathons afgelegd en staan er ultra-afstanden op het programma in de obstacle en trailwereld.

Maak kennis met een Gratis Proefles

Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.