Leden aan het woord


Silvie Peeters-Van Heugten, 12 maart 2020:

In 2017 ben ik in contact gekomen met Patrick en zijn beruchte bootcamplessen. De eerste les ging moeizaam en wat heb ik gescholden! Dit nooit niet meer! De week erna..... present!!! Patrick en zeker ook Jasper wisten me te blijven triggeren en mijn eerste obstaclerun was een feit! Een high five voor Patrick en Jasper voor ‘t geduld dat ze met me hebben gehad.

In 2020 (en vele obstacleruns later) sport ik nog steeds met veel uitdaging bij Patrick en zijn Tap-Out team. Focus, gedrevenheid, passie, persoonlijke begeleiding, een diversiteit aan trainingen, een bijzonder toffe locatie, maar zeker ook de ongedwongen sfeer maken Tap-Out uniek.

Ik zou zeggen.... trek die sportschoenen uit de kast en ervaar ‘t zelf! Ook jij kunt dit! Zweet is gegarandeerd!

Maartje Geerling, 11 maart 2020:

Via Facebook ben ik in contact gekomen met Tap-Out, hier sport ik sinds augustus 2019.
Ik ben altijd lastig te motiveren geweest als het gaat om sport, maar bij Tap-Out heb ik mijn uitdaging gevonden!

Patrick en zijn team halen het beste in mij naar boven, door samen doelen te stellen en deze door middel van persoonlijke begeleiding te behalen.

Tap-Out is niet zomaar een sportschool. Bij Tap-Out voel ik mij thuis, dit komt door de ontspannen/gezellige sfeer, de persoonlijke aandacht en het afwisselende aanbod aan smallgroup trainingen.Wil jij ook graag aan het woord?

Graag laten wij onze leden aan het woord. Daarom aan jou de vraag: " Waarom sport jij bij Tap-Out? ".

Stuur ons jouw antwoord, inclusief foto/video, naar info@tap-out.nl . Wij publiceren jullie antwoorden op onze website en socials.