06-20642983 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Uitbreiding Team Tap-Out & cursus Voedingsbalans

Even voorstellen: mijn naam is Ellen van Diepe, ik ben 21 jaar en volg de opleiding Sportkunde met de richting Sport en Gezondheid op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Dit schooljaar mag ik afstuderen.

Sinds 7 september 2020 ben ik werkzaam als stagiaire bij Tap-Out. Ik zal een aantal dagen in de week hier op De Wagenmakerij aanwezig zijn. Ook ga ik verschillende lessen meedraaien en/of overnemen. Verder heb ik vanuit school verschillende opdrachten en onderzoeken die we samen gaan uitvoeren.

Cursus voedingsbalans

Voor mijn eerste afstudeeropdracht ga ik een cursus ontwerpen die betrekking heeft op een goed én gezond voedingsbalans. Tijdens deze cursus ga ik mijn deelnemers informatie geven over wat gezonde voeding is, waarom dit belangrijk is voor hun lichaam, wat het voedings- en energiebalans inhouden, etc. Verder ga ik de deelnemers leren hoe ze de juiste voedingskeuzes kunnen maken en hoe dit toegepast kan worden in hun eigen leefstijl.

De cursus is dus gericht op het positief veranderen van gedrag, wat bijdraagt aan een gezonder leven.

Hiervoor ben ik opzoek naar een aantal personen waarvoor ik de cursus mag ontwerpen en uiteindelijk op mag uittesten.

Waar ben ik naar opzoek

- Vrouwen 45+

- Moeite met het maken van juiste voedingskeuzes

- Beperkte kennis over (gezonde) voeding

Wat houdt het in

- Klein interview over eigen leefstijl en voedingspatroon (anoniem)

- Aanwezig zijn bij testmoment van de cursus, dit duurt maximaal 2 uur. Datum wordt nog bepaald

De cursus zal in de komende 8-9 weken ontworpen worden.

Wil jij graag meer leren over het voedingsbalans en behoor jij tot de desbetreffende doelgroep?

Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar e.vandiepe@student.fontys.nl of meld je persoonlijk aan bij mij of Patrick!

Hopelijk tot snel!!!

Lees meer

SV Blerick sluit unieke samenwerking met GEBA Trans en Tap-Out

De bal rolt gelukkig weer en gebeurt weer veel op Bauhaus Sportpark ’t Saorbrook. En niet alleen óp het veld. SV Blerick maakt met trots bekend dat er voor de komende 3 jaar een unieke afspraak is gemaakt met GEBA Trans en Tap-Out.

Lees meer

UITBREIDING TEAM TAP-OUT

Trots zijn we om jullie mede te delen dat Susan is toegetreden tot Team Tap-Out. De meeste van jullie kennen haar reeds als lid van Tap-Out. Ze heeft inmiddels ook al een paar keer proefgedraaid. Hierbeneden stelt zij zich aan jullie voor:

Hoi, ik ben Susan. Een fanatieke sportster, ik deel graag mijn motivatie met anderen. Mijn doel is om een toffe les te geven voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Daarbij haal ik graag het beste in jou naar boven om je nog fitter én sterker te maken. Ik hoop je snel te zien in een van mijn groepslessen bij Tap-Out.

Wij wensen Susan heel veel succes en plezier en zoals zij zelf al aangeeft zullen jullie haar snel tegenkomen.

Een fijn weekeinde toegewenst.

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

Lees meer

IN EN OUTDOOR!

Vandaag is het zover en hebben we onze “poorten” weer geopend omdat we (eindelijk) ook binnen weer aan de slag mogen! De laatste dagen zijn we druk geweest met herinrichten, schoonmaken en het opstellen van de benodigde protocollen.

Zoals jullie gewend zijn, en tijdens onze enquête hebben aangegeven, zullen we een gezonde combinatie tussen binnen- én buitensporten blijven maken in het aanbod.

LESROOSTER

De komende dagen gebruiken we nog om met het team puntjes op de “I” te zetten betreffende het aanbod én (les)tijden. Omdat we ons terrein en het binnen-gedeelte weer kunnen gebruiken willen we bekijken waar we mogelijk het aanbod kunnen aanpassen of verruimen. Hier komen we een dezer dagen op terug.

NIEUWE HUISSTIJL

Tap-Out heeft een nieuwe VETTE huisstijl! We hebben de CORONA periode benut om een nieuwe huisstijl/logo/beeldmerk te laten maken en we zijn apetrots op het resultaat. Vandaag laten we iedereen kennismaken met het nieuwe logo/beeldmerk! De website is opnieuw onder handen genomen en tevens zie je ons beeldmerk in onze uitingen terugkomen. Dus neem snel een kijkje op onze website: www.tap-out.nl

SAMENWERKINGEN

Er komen een aantal toffe samenwerkingen aan! Hierover de komende periode meer. Tevens zijn we druk bezig om Team Tap-Out verder uit te breiden. Dit geeft ons de ruimte het aanbod van Tap-Out verder te verbreden. We zoeken nog enthousiaste trainers, instructeurs en/of coaches. Kijk voor meer informatie op onze FB-pagina (vacatures).

RAMMEN MET DIE HANDEL

Heb jij je al aangemeld voor Tap-Out: rammen met die handel aanstaande zondag? Nee? Je hebt nog tot en met zaterdag om dat te doen. Meer info: https://www.facebook.com/events/188719342567737/ en in de app!

Tot de volgende update en tot ziens bij Tap-Out!

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

Lees meer

Tap-Out is 1 jaar open!

Het zijn roerige tijden! Tijden waarin er onzekerheid heerst en creativiteit van ondernemers wordt gevergd en soms realiseer je dan daardoor vaak niet direct dat er eigenlijk iets te vieren valt!


Jazeker! Er valt wat te vieren want Tap-Out is vandaag precies EEN jaar geopend. Het was gisteren dat Patrick mij (Daniël) belde en zij: “Hee maat! We zijn morgen verdomme precies EEN jaar geopend!”. Dat we daar niet direct bij hebben stil gestaan is begrijpelijk in de context van de Coronacrisis waar we momenteel middenin zitten. Maar toch staan we hier graag even bij stil want deze momenten wil je delen.


Tap-Out bestond al en het was in 2018 dat we op de huidige locatie de Wagenmakerij binnenkwamen en zoiets hadden van DAMN dit is tof! Hier kunnen én willen we de tofste multi-sport-locatie van Venlo en omstreken van gaan maken. Geïnspireerd door Ninja-Warrior wilden we kinderen van de bank afkrijgen en aan het apenkooien krijgen. Voor volwassenen wilden we graag de OCR-sport (Obstacle Course Running), trail-/hardlopen en krachtsport bij elkaar brengen. Na een intensief traject stonden in februari 2019 alle lichten op (iron) groen.


We hebben toen, met inzet van veel vrienden en bekenden, alles op alles gezet om open te kunnen gaan voor het publiek. Want de Wagenmakerij is nu eenmaal een locatie die door zijn cultuurhistorische industriële uitstraling precies past in de visie van Tap-Out en dat willen we ook graag aan onze leden laten zien.


Op 21 mei 2019 was het dan zover! Na weken van buffelen en soms zéér lange dagen gingen we open!


Nu zijn we een jaar verder en maken de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog mee en zijn in ons eerste jaar nu bijna 3 maanden gesloten voor publiek. Door de Corona worden we als ondernemers tot creativiteit gedreven en hebben we ons door die periode heengeslagen. Sinds er weer buiten gesport mag worden hebben we supersnel een buitengym geopend en blijven we onszelf verder ontwikkelen.


We kolken over van ideeën en plannen waarop we later terugkomen. Voor nu willen wij ten eerste onze leden bedanken voor hun steun en inzet. Ten tweede willen we al onze samenwerkingspartners/leveranciers danken en laten we elkaar vooral blijven helpen en inspireren.


Tot slot willen we stilstaan bij ons eigen Team. We hebben een team dat letterlijk voor elkaar door het vuur gaat, altijd klaarstaat en als een familie aanvoelt. Trots om samen van Tap-Out een begrip te maken!


Straks proosten op dit heugelijk feit maar eerst dient er nog een bak werk verzet te worden want we blijven verbeteren en vernieuwen voor onze leden!


Team Tap-Out


Tap-Out | Obstacle, core, running & more!


www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking


Lees meer

KINDEREN WEER WELKOM BIJ TAP-OUT

Zojuist hebben ook wij aandachtig geluisterd naar de berichtgevingen van de Rijksoverheid en RIVM.

VOLWASSENEN
Helaas moeten we voor onze volwassen leden nog de deuren gesloten houden tot 20 mei aanstaande (tenzij er eerder andere berichten volgen). We hadden stiekem gehoopt dat we de anderhalve meter regel mochten gaan toepassen vanaf 29 april maar helaas… Wij zullen het programma zoals we dat momenteel doen dus ook blijven bieden.

Heb je hiervoor nog toffe ideeën of mis je iets? Laat het ons weten. Heb je nog iets nodig zoals een gewicht e.d.? Maak ook dat kenbaar s.v.p. zodat we je kunnen helpen!

KINDEREN
In de categorie kinderen t/m 12 jaar en 13 tot 18 jaar worden er weer mogelijkheden tot sporten geboden vanaf 29 april 2020! Wij zijn druk bezig om een programma op te stellen en veel meer!

Hierover zullen wij jullie de komende dagen informeren. Het is in ieder geval fijn dat wij onze NINJA-KIDS weer mogen verwelkomen! Dus blijf onze berichten in onze community app en socials in de gaten houden.

Blijf gezond en tot snel!

Team Tap-Out

Tap-Out | Obstacle, core, running & more!
www.tap-out.nl | info@tap-out.nl
Partnerclub Strong Viking

Lees meer

Tap-Out: New Generation

Met trots presenteren wij: Tap-Out: New Generation! Ons personal training/coaching platvorm!

Wij geloven dat een gezonde geest én lichaam voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom maken wij personal training voor iedereen beschikbaar met ons online coaching platvorm.

Wat mag je verwachten?

  • Gecertificeerde trainers
  • Trainingsschema op maat
  • Online begeleiding via de app
  • Duurzaam resultaat
  • Coaching, motivatie en bereiken van jouw doelen!
  • 24/7 antwoord op jouw vragen
  • Je eigen coach
  • Periodiek persoonlijke begeleiding bij Tap-Out


"EEN PLAN OP MAAT VOOR DE (ONLINE)START VAN JOUW VERANDERING!"

Vooral in deze onzekere tijden van Corona dreiging een welkome manier om toch nog ONLINE actief bezig te zijn.

Meer weten? Check -> https://tap-out.nl/new-generation

Vragen/informatie? newgen@tap-out.nl

Team Tap-Out: New Generation

Tap-Out: New Generation – Een plan op maat voor jouw ONLINE verandering!
www.tap-out.nl/new-generation | newgen@tap-out.nl
Partnerclub Strong Viking

Lees meer

Tap-Out partnerclub Strong Viking

Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclub is van Strong Viking‼️

Lees meer