Tap-Out is 1 jaar open!

Het zijn roerige tijden! Tijden waarin er onzekerheid heerst en creativiteit van ondernemers wordt gevergd en soms realiseer je dan daardoor vaak niet direct dat er eigenlijk iets te vieren valt!


Jazeker! Er valt wat te vieren want Tap-Out is vandaag precies EEN jaar geopend. Het was gisteren dat Patrick mij (Daniël) belde en zij: “Hee maat! We zijn morgen verdomme precies EEN jaar geopend!”. Dat we daar niet direct bij hebben stil gestaan is begrijpelijk in de context van de Coronacrisis waar we momenteel middenin zitten. Maar toch staan we hier graag even bij stil want deze momenten wil je delen.


Tap-Out bestond al en het was in 2018 dat we op de huidige locatie de Wagenmakerij binnenkwamen en zoiets hadden van DAMN dit is tof! Hier kunnen én willen we de tofste multi-sport-locatie van Venlo en omstreken van gaan maken. Geïnspireerd door Ninja-Warrior wilden we kinderen van de bank afkrijgen en aan het apenkooien krijgen. Voor volwassenen wilden we graag de OCR-sport (Obstacle Course Running), trail-/hardlopen en krachtsport bij elkaar brengen. Na een intensief traject stonden in februari 2019 alle lichten op (iron) groen.


We hebben toen, met inzet van veel vrienden en bekenden, alles op alles gezet om open te kunnen gaan voor het publiek. Want de Wagenmakerij is nu eenmaal een locatie die door zijn cultuurhistorische industriële uitstraling precies past in de visie van Tap-Out en dat willen we ook graag aan onze leden laten zien.


Op 21 mei 2019 was het dan zover! Na weken van buffelen en soms zéér lange dagen gingen we open!


Nu zijn we een jaar verder en maken de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog mee en zijn in ons eerste jaar nu bijna 3 maanden gesloten voor publiek. Door de Corona worden we als ondernemers tot creativiteit gedreven en hebben we ons door die periode heengeslagen. Sinds er weer buiten gesport mag worden hebben we supersnel een buitengym geopend en blijven we onszelf verder ontwikkelen.


We kolken over van ideeën en plannen waarop we later terugkomen. Voor nu willen wij ten eerste onze leden bedanken voor hun steun en inzet. Ten tweede willen we al onze samenwerkingspartners/leveranciers danken en laten we elkaar vooral blijven helpen en inspireren.


Tot slot willen we stilstaan bij ons eigen Team. We hebben een team dat letterlijk voor elkaar door het vuur gaat, altijd klaarstaat en als een familie aanvoelt. Trots om samen van Tap-Out een begrip te maken!


Straks proosten op dit heugelijk feit maar eerst dient er nog een bak werk verzet te worden want we blijven verbeteren en vernieuwen voor onze leden!


Team Tap-Out


Tap-Out | Obstacle, core, running & more!


www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking