06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

MULTISPORTLOCATIE TAP-OUT OPENT NIEUWE VESTIGING IN ARCEN E.O.

MULTISPORTLOCATIE TAP-OUT OPENT NIEUWE VESTIGING IN ARCEN E.O.

Deze bijzondere tijd vergt creativiteit en doorzettingsvermogen van ondernemers. Tap-Out wordt als sportschool uiteraard geconfronteerd met de gevolgen van de tweede lockdown. Door de getroffen maatregelen zijn de sportmogelijkheden beperkter geworden. We beseffen ons echter ook dat bewegen en een gezonde leefstijl nu belangrijker zijn dan ooit. Afgelopen maanden hebben we daarom gekeken naar wat er allemaal wél mogelijk is. Tap-Out heeft onder andere ingezet op Personal Training, kindertrainingen, bootcamp, high intensity intervaltraining (HIIT), core en stability trainingen en boksfit. Hierdoor zijn we de afgelopen maanden gegroeid en hebben we een unieke kans gezien om nu en post-corona onze impact op bewegen en een gezonde leefstijl te vergroten.

We zijn enorm verheugd te kunnen vermelden dat er een nieuwe Tap-Out locatie bijkomt! Per februari 2021 openen wij onze nieuwe locatie in Arcen op “Resort Arcen” gelegen aan de Dorperheideweg 12 te Arcen. Hier hebben wij een fantastische plek gevonden om onze activiteiten verder uit te breiden. Ook hier gaan wij ons richten op een gezonde leefstijl voor de beginnende tot en met de semiprofessionele sporter.

We starten hier o.a. met onze welbekende kindertrainingen, bootcamp, functionele circuit trainingen en personal trainingen. Dus naast locatie Venlo kun je vanaf februari ook in Arcen aan de slag om aan je persoonlijke doelen te werken en gezond bezig te zijn.

Tap-Out is de sportlocatie van Venlo en omstreken waar op iedere leeftijd, doelstelling en niveau gesport kan worden op basis van de pijlers kracht, uithoudingsvermogen en inzetbaarheid. Wil je meer weten over Tap-Out en onze activiteiten en mogelijkheden? Neem dan contact op met Susan van Gerven via susan@tap-out.nl.

We hopen jullie spoedig te verwelkomen op een van onze locaties in Venlo of Arcen.

Team Tap-Out