Meer dan 50 begeleide trainingen per week!

Het lesrooster van Tap-Out bestaat uit meer dan 50 begeleide trainingen per week. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijk om zelfstandig (vrij) te trainen.

Benieuwd naar welke trainingen Tap-Out aanbiedt?

Hierbeneden een beschrijving van een aantal trainingen zodat je weet wat je mag verwachten. Een keer vrijblijvend meedoen? Of samen met een partner / vriend(in) meetrainen? Dat kan natuurlijk altijd! Klik hier.

Lees hier meer over het aanbod van Tap-Out en wat we voor elkaar kunnen betekenen.


BESCHRIJVING TRAININGEN TAP-OUT

Senioren FIT

Een training zoals je bij Tap-Out gewend bent, maar dan voor ouderen. Met onze rauwe stijl gaan we aan de slag met jouw kracht en conditie. Ofwel Back to the Basic en lekker fit worden. Hierbij houden we er uiteraard rekening mee dat iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag gaat.

Inhoudsindicatie van de les:
De les start met een warming up met mobiliteitswerk. Vervolgens gaan we aan de slag met oefeningen die gebaseerd zijn op cardio en kracht. Binnen de kern worden verschillende methodes toegepast, denk hierbij aan: circuit, supersets of losse oefeningen. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en apparaten. Elke les is anders.

Toegankelijkheid:
Deze training is alleen voor ouderen toegankelijk. Iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen.

TAP-FIT

In deze les wordt er voornamelijk gewerkt met circuitvormen.

Het binnen en buiten terrein van Tap-out verschaft de mogelijkheid tot het toevoegen van stukken hardlopen, competitie elementen en spelvormen, dit in combinatie met het gebruik van bijzondere trainingsmaterialen zoals balken en autobanden zorgt ervoor dat je als deelnemer optimaal kunt genieten van de afwisseling.

Uiteraard is deze les net als alle andere lessen bij Tap-out toegankelijk voor elk fysiek niveau.

Kenmerken:
- Circuitvorm
- Dynamische werkvormen
- Focus op WOD/crossfit
- Competitie element mogelijk
- Bijzondere materialen (banden,balken, gasflessen etc.)
- Vindt plaat op het terrein
- Spel element

FREERUNNEN

Freerunning is een sport waarbij het de bedoeling is om zo sierlijk mogelijk over obstakels te geraken en om van het ene obstakel naar het andere te springen. Bij Tap-Out worden de freerunlessen aangeboden vanaf de leeftijd van 8 jaar. De unieke locatie en materialen van Tap-Out maken de freerunlessen en ware belevenis.

CROSSOUT

CrossOut is een 'back to basic' fitnessprogramma dat kracht- en conditietraining combineert tot één trainingsvorm. Crossout bevat elementen uit het gewichtheffen, krachttraining, HIIT, en atletiek. Het is een functionele en dynamische manier van fitness waarbij we samen werken aan fitheid, kracht en gezond blijven. Deze trainingsvorm komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en staat voor een manier van trainen waarbij de nadruk wordt gelegd op functionele lichaamsbewegingen.

We nodigen je van harte uit om een les deel te nemen aan CrossOut.

BOKSFIT

Altijd al willen boksen in een veilige omgeving?

Bij Tap-out bieden we u als lid tijdens deze les de unieke mogelijkheid boksen te combineren met verschillende vormen van lichaamsgewicht oefeningen. Deze combinatie zorgt ervoor dat u in een relatief kort tijdsbestek veel calorieën verbrand. Tevens zorgt de afwisseling ervoor dat u als lid zich tijdens deze les absoluut niet zal vervelen.

Net zoals bij alle andere groepslessen bij Tap-out kun je hier met ieder fysiek niveau aan deelnemen.


NINJA KIDS

Ben jij een echte ‘Ninja Kid’ en hou jij van apenkooien, hindernissen trotseren, klimmen en klauteren?

Dan ben je bij Tap-Out aan het juiste adres. Wij bieden namelijk speciale Ninja Kids Trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kom jij een keer gezellig meedoen?

TAP-OUT RUNNING

De hardlooptrainingen van Tap-Out oftewel Tap-Out Running. Wekelijks word je meegenomen om aan een betere techniek en loophouding te werken die bij jou past. De trainingen zijn geschikt voor startende en gevorderde lopers! Laat je verrassen door de trainingen en verbeter je techniek en loopstijl om goed én belastbaar naar je persoonlijke sportieve doelen te werken.

Kenmerken
- Geen beleiding maar coaching
- Loop oefeningen, rompstabliteiten techiek

Meer informatie

BUIKSPIEREN (CORE)

Dertig minuten aan de slag met focus op de buikspieren en de CORE met uiteraard een warming up.

Ideaal voor mensen die een keer echt met hub "CORE" aan de slag willen! Laat je verrassen en doe mee!

SUSPENSION (TRX)

TRX is een trainingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een band (de TRX suspension trainer) met twee handvatten.

Doordat de TRX suspension trainer wordt opgehangen, kun je veel verschillende fitnessoefeningen uitvoeren waarbij het eigen lichaamsgewicht als weerstand fungeert.

Alle spieren worden tijdens TRX onder handen genomen, maar de focus ligt voornamelijk op het centrum van het lichaam, de buik- en onderrugspieren. Doe jij een keer mee?.

OBSTACLE COURSE TRAINING (OCR)

Word jij enthousiast van een Strong Viking, Spartan of van Mud Masters?

Tap-out biedt als enige in de regio techniek lessen binnen deze branche door gecertificeerde trainers.

Tijdens de lessen ligt de focus op verschillende technieken die binnen de sport obstacle course running (OCR) worden gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hardloop of klim technieken. De trainer zorgt ervoor dat u veilig en op elk niveau kunt deelnemen.

BOKSFIT KIDS (NIEUW!) 9+ en 12+

Tijdens de Boksfit KIDS trainingen richten wij ons naast het spelenderwijs aanleren van bokstechnieken ook op het verhogen van de weerbaarheid en de conditie van kinderen. Daarnaast vindt Tap-Out de elementen concentratie, zelfbeheersing, verdediging, respect & discipline belangrijk om mee te geven.

Oftewel een mooie uitbreiding van onze activiteiten en bieden we kinderen een lekkere uitlaatklep, werken we tegelijkertijd aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en “respect en discipline”.


BOOTCAMP (OLDSKOOL)

Bootcamp zoals alleen Tap-out dat kan geven!

Tijdens deze les staan samenwerken en beleving centraal.

Het kan zo zijn dat we een stuk gaan verplaatsen. Het terrein van Tap-out is groot en uitermate geschikt om op te sporten. Echter liggen er in onze omgeving locaties waar we graag gebruik maken zodat we u als lid iets unieks kunnen bieden.

We werken met bijzondere trainingsmaterialen zoals banden, touwen, balken en lege gasflessen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen aan de les. Laat je verassen, ga je de uitdaging aan?

Kenmerken
- Verrassingselement
- Bijzonder materiaal (banden, touwen, balken, etc)
- Op het terrein of extern

PERSONAL TRAINING

Wij geloven in een nieuwe generatie trainers en atleten! Frisse trainers die weten wat ze doen en hun kennis up to date houden door regelmatige bijscholing te ondergaan. We streven daarbij naar objectiviteit en een realistisch advies.

Tap-Out kan jou omtrent alle fysieke doelstellingen bijstaan. Wij vinden het belangrijk dat de klant voldoening haalt uit zijn sportmomenten en leert om zelfstandig aan de slag te gaan. Wij helpen jou namelijk om een eigen inzicht te creëren, zodat je als klant niet onnodig betaald voor een personal trainer die enkel naast je staat om het aantal herhalingen en setjes te tellen.

We creëren samen een solide startsituatie op basis van een persoonlijk intake moment waarin jouw doelstelling(en) tot in detail worden besproken en trainingsprincipes doorlopen. Vanuit die situatie leveren wij maatwerk om de trainingen verder te optimaliseren.

Klaar voor een Traject bij Tap-Out waarin je jezelf op fysiek vlak leert kennen? Een traject waarin we sturen op intrinsieke motivatie zodat je geen drempels meer ervaart? Start vandaag en neem contact met ons op.