MAATWERKOPLOSSINGEN

In sommige situaties heb je een maatwerkoplossing nodig ter voorbereiding op jouw doel. Hierbeneden een aantal voorbeelden van maatwerkoplossingen die wij als Tap-Out kunnen leveren.

SELECTIEPROCEDURE(S)

Hulp nodig bij een specifieke voorbereiding? Heb je altijd al gedroomd van een baan bij Defensie, Politie of Justitie, maar vind je de voorbereiding op de selectieprocedure een lastige opgave? Of weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ook in dergelijke gevallen ben je bij Tap-Out aan het juiste adres.

Vergroot met onze ervaren instructeurs met de juiste achtergrond, onze bijzondere trainingslocatie en begeleiding je kans van slagen!

TRAININGSDOEL

Altijd al een marathon willen lopen? Gaat je hart sneller kloppen bij het horen van woorden als Ultra Viking, Ultimate Warrior of een trail run, maar vond je dit altijd te hoog gegrepen? Hoe pak je dat aan? Passen jouw wensen en doelen in een standaard sportschoolomgeving? Nee! Vaak wordt er in een sportschool niet multidisciplinair gewerkt en ben je aangewezen op verschillende omgevingen om je voor te bereiden op jouw doel.

Niet bij Tap-Out. Wij bieden namelijk als enige in Venlo e.o. de mogelijkheid om multidisciplinair aan de slag gaan. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een integrale aanpak waarbij er gekeken wordt naar conditie/duurvermogen, core, kracht en/of voeding. Zo bieden wij je de kans om je zo optimaal als mogelijk voor te bereiden voor jouw doel.

HOE WERKT HET?

Na een persoonlijke intake wordt er op basis van een fysieke nulmeting een trainingsprogramma opgesteld. Samen met een ervaren instructeur ga je vervolgens dit plan in de praktijk toepassen. Weinig tijd of niet in de gelegenheid om structureel naar onze locatie in Venlo te komen? Geen probleem. Na de intake, de nulmeting en een eerste trainingsmoment bestaat er, na overleg met de instructeur, de mogelijkheid om een deel van het traject volledig online te volgen. Je komt dan slechts sporadisch naar onze locatie zodat wij als instructeurs jouw progressie kunnen waarborgen en bijsturen waar nodig. Verder wordt je volledig online gecoacht en kun je al je vragen 24/7 stellen. Je instructeur/coach is dus altijd dichtbij. Kom je toch liever trainen in onze prachtige hal, dan ben je uiteraard meer dan welkom. Met onze mooie materialen en ervaren instructeurs zorgen we ervoor dat jij je als kandidaat optimaal kunt voorbereiden.

Neem contact met ons op en bereik samen met Tap-Out jouw doel!


MAATWERK

Naam
Telefoonnummer
E-mail
Vraag/opmerking