𝗧𝗮𝗽-𝗢𝘂𝘁 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗻𝗼𝗺𝗶𝗻𝗲𝗲𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗿𝗲𝗲𝗱𝘁𝗲𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗽𝗿𝗶𝗷𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟯!

We hebben fantastisch nieuws! Tap-Out is met de Survivalweken in Belfeld genomineerd voor de breedtesportprijs van Venlo.Fit 2023!

Dit jaar heeft Tap-Out voor het eerst de Europarcs Survivalweken georganiseerd. De Survivalweken staan al jaren bekend als een spectaculaire sportdag voor schoolverlaters uit de gemeenten Peel en Maas en Venlo. Om diverse redenen konden beide gemeenten de organisatie niet op zich nemen. Tap-Out heeft dit initiatief vanaf 2023 op een kostendekkende basis op zich genomen. Hierdoor konden maar liefst 41 scholen met ongeveer 1451 kinderen toch deelnemen aan deze spetterende afsluiting van hun basisschooltijd.

Op 11 december wordt de winnaar bekent gemaakt tijdens het Sportgala 2023 in de Maaspoort Venlo georganiseerd door Venlo.Fit.

Stem op Tap-Out via (of QR op plaatje scannen):

https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=c5rug5f6&fbclid=IwAR3vtWoLm177k9ycvC6uSJ9KdUpPTVYw8E0fP7vplytaaWKIHSwxalVG9aE

Zat 25 November

Gisteren was er na jaren weer een Nieuwjaarsduik in Groot Venlo georganiseerd door Tap-Out,

Onderstaand een directe link naar het item wat Omroep Venlo erover heeft gemaakt:

Youtube: https://youtu.be/uJm8SfW2ILY

Tot de volgende editie op 1-1-2024.

Team Tap-Out


Mon, 02 January Lees meer

In deze steeds sneller veranderende wereld wordt het steeds belangrijker om uw medewerkers, gezond, betrokken én duurzaam inzetbaar te houden. De coronacrisis heeft erin geresulteerd dat 46% van de volwassen Nederlanders niet meer beweegt (bron: NOS/NOC*NSF). Dit terwijl het in beweging blijven steeds belangrijker wordt, ook op de werkvloer! Vandaar de vraag: hoe vitaal zijn uw arbeidsvoorwaarden? Hoe belangrijk is dat op de werkvloer? Nou, heel belangrijk. Medewerkers moeten immers:

 • Leren omgaan met een continu veranderende wereld, zowel privé als zakelijk;
 • Ondergaan in privésituaties verschillende levensfases zoals veranderende gezinssamenstellingen en het ouder worden wat mogelijk gepaard gaat met fysieke of psychische ongemakken;
 • Zich op het werk volledig blijven inzetten voor de werkgever.

In deze tijd is het niet vreemd dat medewerkers het gevoel hebben te moeten blijven presteren en dat er steeds meer een disbalans is tussen werk en privé.

Vitaliteit in organisaties
Er zeel velen factoren die organisaties er steeds bewuster van maken dat vitaliteit een steeds belangrijke plek op de ‘agenda’ krijgt:

 • Medewerkers werken langer door omdat de AOW-leeftijd is verhoogd;
 • De financiële risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid nemen steeds meer toe;
 • Vitale medewerkers zorgen voor een verbetering van de sfeer, cultuur en hogere productiviteit;
 • Medewerkers staan altijd “aan”. We zijn allemaal altijd bereikbaar en de grens tussen privé en zakelijk vervaagt steeds meer.

Het creëren van vitale arbeidsvoorwaarden kost tijd en aandacht. Vaak is die tijd niet beschikbaar omdat er, zoals altijd, andere prioriteiten zijn. Onderstaand geven wij een aantal tips om direct te werken aan vitale arbeidsvoorwaarden:

 • Zorg ervoor dat uw directie op de hoogte is van de wijzigingen die spelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid zoals verhoging van de AOW-leeftijd, vergrijzing, het verband tussen ongezond leven en ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid. Maar kijk hierbij juist ook naar de positieve invloed van het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers zoals medewerkersbetrokkenheid, productiviteit en winst;
 • Vitaliteit dient onderdeel te zijn van werkoverleggen binnen organisaties. Denk aan het fysieke als ook de mentale component. Denk na over wat er gedaan kan worden om de vitaliteit van medewerkers te verhogen;
 • Ga in gesprek met uw medewerkers en ontdek wat de behoeften zijn op het gebied van sport en vitaliteit;
 • Zorg voor vitale arbeidsvoorwaarden! Stimuleer het sporten van de medewerkers door bijvoorbeeld het aanbieden van fitness/sport mogelijkheden.

Werk aan vitale arbeidsvoorwaarden met Tap-Out
Tap-Out helpt organisaties aan vitale arbeidsvoorwaarden. Dit doen wij door:

 • De mogelijkheid tot fitness/sport – ook via bedrijfsfitness regelingen – te bieden voor uw medewerkers;
 • Teambuildingsactiviteiten uit te voeren voor uw organisatie die op regelmatige basis terugkomen;
 • Groepslessen te bieden op maat én behoefte van uw organisatie, ook op locatie (denk aan bootcamp, boksen en/of hardlopen);
 • Management trainingen te verzorgen zoals omgaan met stress, leiderschap en maatwerkoplossingen;
 • Samen te kijken hoe sport een onderdeel kan zijn van uw vitaliteitsprogramma en welke eventuele financieringsbronnen (subsidies, verzekeringen, e.d.) hiertoe benut kunnen worden.

Meer weten over het samenwerken met Tap-Out aan vitale arbeidsvoorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tap-out.nl of bel naar 077-7857421.

Wed, 27 July Lees meer

Senioren opgelet!

Vanaf vandaag is er 2 keer in de week senioren FIT aan ons lesaanbod toegevoegd. Door middel van verschillende oefeningen gaan we samen werken aan je conditie, kracht en mobiliteit. Na een aantal weken zul je merken dat je fitter en sterker wordt.

Naast de begeleiding van je training zorgen wij voor een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Ervaar het en meld je aan voor een gratis vrijblijvende proefles via https://tap-out.nl/aanbod/gratis-proefles

Mon, 07 February Lees meer

Deze week organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Het doel hiervan is om werknemers en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om serieus werk te maken van “mentale kracht”.

Mentale kracht gaat niet alleen over de reactie op (dreigende) stress of tegenslag maar over het goed voorbereid zijn hierop. Het centrale thema is dit jaar: mentaal sterk!

Mede door de coronacrisis wordt er meer dan ooit een beroep gedaan op de mentale kracht van ons allemaal! Of je nu een organisatie of een werknemer bent, allemaal hebben we hiermee te maken.

Matig intensief sporten en bewegen helpt bij het mentaal krachtiger worden én te herstellen bij eventuele stressklachten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat sport en bewegen verschillende positieve effecten heeft op het verminderen van stressklachten en op het herstel van de (hersen)schade als gevolg van langdurige, chronische stress.

Bij Tap-Out werken we aan jouw mentale kracht door lekker actief bezig te zijn tijdens een groepsactiviteit, personal training of zelfstandig te training in een inspireerde omgeving.

Wil jij Tap-Out ervaren door lekker te bewegen en te sporten dan nodigen wij jou van harte uit voor een gratis kennismaking. De koffie staat klaar!

Team Tap-Out

Bronnen: OVAL, Weer van de Werkstress, Allesoversport, Volksgezondheid en Zorg.

#sport #venlo #tapoutnl #stress #mentale #weerbaarheid

Tue, 16 November Lees meer

Hou jij van uitdagingen zoals springen, klimmen en coole ‘tricks’ leren? Meld jezelf en jouw ‘matties’ dan vanaf nu aan voor een gratis proefles freerunnen bij Tap-Out.

De lessen zullen in eerste instantie elke week op de dinsdag plaatsvinden van 17 tot 18 uur.

Tijdens onze lessen ga jij begeleiding krijgen in de verschillende vormen van FREERUN zoals parcours en ‘tricking’. Zo leren wij jou de juiste technieken om makkelijk over een muurtje bankje of pingpongtafel te springen.

Wat zegt trainer Woy over FREERUNNEN bij Tap-Out:
“Ik maak van iedere les een ware belevenis door de combinatie tussen de unieke locatie van Tap-Out en beschikbare materialen. Ik daag iedereen uit om mee te doen!”

De lessen zijn toegankelijk vanaf 8 jaar en de trainer zal de les naar je eigen niveau aanpassen om de coolste tricks te leren!

Dus wie zien we tijdens een FREERUN les van Tap-Out!?

Woy

Freeruntrainer Tap-Out

Thu, 14 October Lees meer

Trots op onze promo voor deze zomer! Wat vinden jullie ervan?

Check hem hier: https://youtu.be/ysX0lZm7pQs

Helpen jullie mee hem te verspreiden zodat iedereen hem ziet? Via socials, app groepen of gewoon door hem persoonlijk te laten zien.

Proeflessen kunnen aangevraagd worden via onze website: www.tap-out.nl

Dank jullie wel!!!!!

Sat, 31 July Lees meer

Vanaf maandag 30 November breiden wij het activiteiten aanbod uit en starten wij met (proef)lessen Boksfit Kids!

We starten met twee leeftijdscategorieën namelijk van 9 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar. Tijdens de Boksfit KIDS trainingen richten wij ons naast het spelenderwijs aanleren van bokstechnieken ook op het verhogen van de weerbaarheid en de conditie van kinderen. Daarnaast vindt Tap-Out de elementen concentratie, zelfbeheersing, verdediging, respect & discipline belangrijk om mee te geven.

Oftewel een mooie uitbreiding van onze activiteiten en bieden we kinderen een lekkere uitlaatklep, werken we tegelijkertijd aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en “respect en discipline”.

De lessen vinden plaats op:

Boksfit Kids 9+
Woensdag 15:00 uur

Boksfit Jeugd 12+
Maandag 17:00 uur

Wie gaan we zien op de Boksfit KIDS lessen? Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te doen!

Team Tap-Out

Sat, 28 November Lees meer

Onze nieuwe Team Tap-Out member Paul van der Smitte stelt zich hierbeneden aan jullie voor:

Recentelijk ben ik toegetreden tot het trainersgilde van Tap-Out. Het is daarom tijd om me voor te stellen aan de Tap-Out-familie. Mijn naam is Paul van der Smitte (60 jaar). Ik ben getrouwd met Lucie en ben woonachtig in Belfeld. We zijn kinderloos maar hebben wel een hond (Nike) waarmee we veel wandelen (en crossloopjes). Ik ben jurist bij de Belastingdienst en gespecialiseerd in internationaal recht (mr., drs.). Ik hoop volgend jaar mijn promotieonderzoek aan de Universiteiten van Utrecht en Madrid te voltooien.

Ik ben vier jaar als onderofficier werkzaam geweest bij Defensie. Ik ben een aantal jaren instructeur geweest (algemene militaire opleiding (amo) en vuurwapeninstructeur), daarnaast ben ik uitgezonden geweest naar Libanon. Ik heb een tiental jaren aan vechtsporten gedaan (Shotokan en Wadokai karate). Ik ben meer dan 25 jaar volleybaltrainer geweest en nu alweer vijf jaar bootcamptrainer. Ik verzorg groepslessen in Venlo en Belfeld (FitXL), o.a. fullbody workouts, bootcamp en penaltyboxtraining. Dat laatste hoop ik een keer te kunnen introduceren bij Tapout (waanzinnige HIIT). Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor personal training. Mijn specialiteit is core-stability training. Bij Tap-Out ga ik beginnen met DefenseSports, military small group training. Deze op militaire basis geschoolde training past uitermate goed bij mij en ik kijk er dan ook naar uit om met jullie te trainen. Tenslotte nog iets over mijn leeftijd. In relatie met de andere trainers ben ik veruit de oudste, maar niet minder fit (verre van dat). Ik hoop dat ik als voorbeeld kan fungeren dat je op latere leeftijd nog heel sportief kan zijn.

Mijn motto is: No excuses.

Fri, 23 October Lees meer

Even voorstellen: mijn naam is Ellen van Diepe, ik ben 21 jaar en volg de opleiding Sportkunde met de richting Sport en Gezondheid op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Dit schooljaar mag ik afstuderen.

Sinds 7 september 2020 ben ik werkzaam als stagiaire bij Tap-Out. Ik zal een aantal dagen in de week hier op De Wagenmakerij aanwezig zijn. Ook ga ik verschillende lessen meedraaien en/of overnemen. Verder heb ik vanuit school verschillende opdrachten en onderzoeken die we samen gaan uitvoeren.

Cursus voedingsbalans

Voor mijn eerste afstudeeropdracht ga ik een cursus ontwerpen die betrekking heeft op een goed én gezond voedingsbalans. Tijdens deze cursus ga ik mijn deelnemers informatie geven over wat gezonde voeding is, waarom dit belangrijk is voor hun lichaam, wat het voedings- en energiebalans inhouden, etc. Verder ga ik de deelnemers leren hoe ze de juiste voedingskeuzes kunnen maken en hoe dit toegepast kan worden in hun eigen leefstijl.

De cursus is dus gericht op het positief veranderen van gedrag, wat bijdraagt aan een gezonder leven.

Hiervoor ben ik opzoek naar een aantal personen waarvoor ik de cursus mag ontwerpen en uiteindelijk op mag uittesten.

Waar ben ik naar opzoek

- Vrouwen 45+

- Moeite met het maken van juiste voedingskeuzes

- Beperkte kennis over (gezonde) voeding

Wat houdt het in

- Klein interview over eigen leefstijl en voedingspatroon (anoniem)

- Aanwezig zijn bij testmoment van de cursus, dit duurt maximaal 2 uur. Datum wordt nog bepaald

De cursus zal in de komende 8-9 weken ontworpen worden.

Wil jij graag meer leren over het voedingsbalans en behoor jij tot de desbetreffende doelgroep?

Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar e.vandiepe@student.fontys.nl of meld je persoonlijk aan bij mij of Patrick!

Hopelijk tot snel!!!

Fri, 11 September Lees meer

De bal rolt gelukkig weer en gebeurt weer veel op Bauhaus Sportpark ’t Saorbrook. En niet alleen óp het veld. SV Blerick maakt met trots bekend dat er voor de komende 3 jaar een unieke afspraak is gemaakt met GEBA Trans en Tap-Out.

Thu, 10 September Lees meer

Trots zijn we om jullie mede te delen dat Susan is toegetreden tot Team Tap-Out. De meeste van jullie kennen haar reeds als lid van Tap-Out. Ze heeft inmiddels ook al een paar keer proefgedraaid. Hierbeneden stelt zij zich aan jullie voor:

Hoi, ik ben Susan. Een fanatieke sportster, ik deel graag mijn motivatie met anderen. Mijn doel is om een toffe les te geven voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Daarbij haal ik graag het beste in jou naar boven om je nog fitter én sterker te maken. Ik hoop je snel te zien in een van mijn groepslessen bij Tap-Out.

Wij wensen Susan heel veel succes en plezier en zoals zij zelf al aangeeft zullen jullie haar snel tegenkomen.

Een fijn weekeinde toegewenst.

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

Fri, 07 August Lees meer

Vandaag is het zover en hebben we onze “poorten” weer geopend omdat we (eindelijk) ook binnen weer aan de slag mogen! De laatste dagen zijn we druk geweest met herinrichten, schoonmaken en het opstellen van de benodigde protocollen.

Zoals jullie gewend zijn, en tijdens onze enquête hebben aangegeven, zullen we een gezonde combinatie tussen binnen- én buitensporten blijven maken in het aanbod.

LESROOSTER

De komende dagen gebruiken we nog om met het team puntjes op de “I” te zetten betreffende het aanbod én (les)tijden. Omdat we ons terrein en het binnen-gedeelte weer kunnen gebruiken willen we bekijken waar we mogelijk het aanbod kunnen aanpassen of verruimen. Hier komen we een dezer dagen op terug.

NIEUWE HUISSTIJL

Tap-Out heeft een nieuwe VETTE huisstijl! We hebben de CORONA periode benut om een nieuwe huisstijl/logo/beeldmerk te laten maken en we zijn apetrots op het resultaat. Vandaag laten we iedereen kennismaken met het nieuwe logo/beeldmerk! De website is opnieuw onder handen genomen en tevens zie je ons beeldmerk in onze uitingen terugkomen. Dus neem snel een kijkje op onze website: www.tap-out.nl

SAMENWERKINGEN

Er komen een aantal toffe samenwerkingen aan! Hierover de komende periode meer. Tevens zijn we druk bezig om Team Tap-Out verder uit te breiden. Dit geeft ons de ruimte het aanbod van Tap-Out verder te verbreden. We zoeken nog enthousiaste trainers, instructeurs en/of coaches. Kijk voor meer informatie op onze FB-pagina (vacatures).

RAMMEN MET DIE HANDEL

Heb jij je al aangemeld voor Tap-Out: rammen met die handel aanstaande zondag? Nee? Je hebt nog tot en met zaterdag om dat te doen. Meer info: https://www.facebook.com/events/188719342567737/ en in de app!

Tot de volgende update en tot ziens bij Tap-Out!

Team Tap-Out

Strength, Endurance & Obstacles

www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking

Wed, 01 July Lees meer

Het zijn roerige tijden! Tijden waarin er onzekerheid heerst en creativiteit van ondernemers wordt gevergd en soms realiseer je dan daardoor vaak niet direct dat er eigenlijk iets te vieren valt!


Jazeker! Er valt wat te vieren want Tap-Out is vandaag precies EEN jaar geopend. Het was gisteren dat Patrick mij (Daniël) belde en zij: “Hee maat! We zijn morgen verdomme precies EEN jaar geopend!”. Dat we daar niet direct bij hebben stil gestaan is begrijpelijk in de context van de Coronacrisis waar we momenteel middenin zitten. Maar toch staan we hier graag even bij stil want deze momenten wil je delen.


Tap-Out bestond al en het was in 2018 dat we op de huidige locatie de Wagenmakerij binnenkwamen en zoiets hadden van DAMN dit is tof! Hier kunnen én willen we de tofste multi-sport-locatie van Venlo en omstreken van gaan maken. Geïnspireerd door Ninja-Warrior wilden we kinderen van de bank afkrijgen en aan het apenkooien krijgen. Voor volwassenen wilden we graag de OCR-sport (Obstacle Course Running), trail-/hardlopen en krachtsport bij elkaar brengen. Na een intensief traject stonden in februari 2019 alle lichten op (iron) groen.


We hebben toen, met inzet van veel vrienden en bekenden, alles op alles gezet om open te kunnen gaan voor het publiek. Want de Wagenmakerij is nu eenmaal een locatie die door zijn cultuurhistorische industriële uitstraling precies past in de visie van Tap-Out en dat willen we ook graag aan onze leden laten zien.


Op 21 mei 2019 was het dan zover! Na weken van buffelen en soms zéér lange dagen gingen we open!


Nu zijn we een jaar verder en maken de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog mee en zijn in ons eerste jaar nu bijna 3 maanden gesloten voor publiek. Door de Corona worden we als ondernemers tot creativiteit gedreven en hebben we ons door die periode heengeslagen. Sinds er weer buiten gesport mag worden hebben we supersnel een buitengym geopend en blijven we onszelf verder ontwikkelen.


We kolken over van ideeën en plannen waarop we later terugkomen. Voor nu willen wij ten eerste onze leden bedanken voor hun steun en inzet. Ten tweede willen we al onze samenwerkingspartners/leveranciers danken en laten we elkaar vooral blijven helpen en inspireren.


Tot slot willen we stilstaan bij ons eigen Team. We hebben een team dat letterlijk voor elkaar door het vuur gaat, altijd klaarstaat en als een familie aanvoelt. Trots om samen van Tap-Out een begrip te maken!


Straks proosten op dit heugelijk feit maar eerst dient er nog een bak werk verzet te worden want we blijven verbeteren en vernieuwen voor onze leden!


Team Tap-Out


Tap-Out | Obstacle, core, running & more!


www.tap-out.nl | info@tap-out.nl

Partnerclub Strong Viking


Thu, 21 May Lees meer

Zojuist hebben ook wij aandachtig geluisterd naar de berichtgevingen van de Rijksoverheid en RIVM.

VOLWASSENEN
Helaas moeten we voor onze volwassen leden nog de deuren gesloten houden tot 20 mei aanstaande (tenzij er eerder andere berichten volgen). We hadden stiekem gehoopt dat we de anderhalve meter regel mochten gaan toepassen vanaf 29 april maar helaas… Wij zullen het programma zoals we dat momenteel doen dus ook blijven bieden.

Heb je hiervoor nog toffe ideeën of mis je iets? Laat het ons weten. Heb je nog iets nodig zoals een gewicht e.d.? Maak ook dat kenbaar s.v.p. zodat we je kunnen helpen!

KINDEREN
In de categorie kinderen t/m 12 jaar en 13 tot 18 jaar worden er weer mogelijkheden tot sporten geboden vanaf 29 april 2020! Wij zijn druk bezig om een programma op te stellen en veel meer!

Hierover zullen wij jullie de komende dagen informeren. Het is in ieder geval fijn dat wij onze NINJA-KIDS weer mogen verwelkomen! Dus blijf onze berichten in onze community app en socials in de gaten houden.

Blijf gezond en tot snel!

Team Tap-Out

Tap-Out | Obstacle, core, running & more!
www.tap-out.nl | info@tap-out.nl
Partnerclub Strong Viking

Tue, 21 April Lees meer

Met trots presenteren wij: Tap-Out: New Generation! Ons personal training/coaching platvorm!

Wij geloven dat een gezonde geest én lichaam voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom maken wij personal training voor iedereen beschikbaar met ons online coaching platvorm.

Wat mag je verwachten?

 • Gecertificeerde trainers
 • Trainingsschema op maat
 • Online begeleiding via de app
 • Duurzaam resultaat
 • Coaching, motivatie en bereiken van jouw doelen!
 • 24/7 antwoord op jouw vragen
 • Je eigen coach
 • Periodiek persoonlijke begeleiding bij Tap-Out


"EEN PLAN OP MAAT VOOR DE (ONLINE)START VAN JOUW VERANDERING!"

Vooral in deze onzekere tijden van Corona dreiging een welkome manier om toch nog ONLINE actief bezig te zijn.

Meer weten? Check -> https://tap-out.nl/new-generation

Vragen/informatie? newgen@tap-out.nl

Team Tap-Out: New Generation

Tap-Out: New Generation – Een plan op maat voor jouw ONLINE verandering!
www.tap-out.nl/new-generation | newgen@tap-out.nl
Partnerclub Strong Viking

Fri, 13 March Lees meer

Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclub is van Strong Viking‼️

Sun, 09 February Lees meer