06-23900888 |info@tap-out.nl|INLOGGEN

Welkom bij Tap-Out

De multisportlocatie van venlo e.o.

Tap-Out is dé multisportlocatie van Noord Limburg!

Tap-Out is de enige multisport locatie in de verre omtrek waar specifiek de disciplines voor Obstacle Course Running (OCR) getraind kan worden in combinatie met gerichte (duur)vermogen- en kracht/core-trainingen. Dit doen wij in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (NIjmegen) en A74 (Duitsland) en station op loopafstand.

Wil je weten welke trainingen Tap-Out biedt? Kijk hier voor een inhoudelijke uitleg van de trainingen die wij geven en wat jij van Tap-Out mag verwachten.

We bieden trainingen en programma’s aan voor o.a. VenloStormt, Spartan, Strong Viking, MudMasters, RatRace en veel meer! Ook voor maatwerk oplossingen (b.v. herstel na Corona-virus, fysieke keuring(en) voor justitie/defensie, etc.) en personal training ben je bij Tap-Out aan het juiste adres!

Bij Tap-Out is iedereen (!) welkom! Van beginner tot gevorderde ultraloper tot (OCR)competitie loper.

Dus ben jij op zoek naar een plek waar het voelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

We nodigen je graag uit om gratis kennis te komen maken met Tap-Out.

Wacht niet langer en maak nu vrijblijvend kennis met Tap-Out!

Wat zeggen onze leden?


“Een mooie historische locatie (Voormalige wagonwerkplaats van de Nederlandse Spoorwegen), fijne begeleiding en een gezellig sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 42, kracht/core-trainingen


“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is wat ik zocht!”

Mark, 33, kracht/core- en duurtrainingen

Waarom kiezen mensen voor tap-out?

Bij Tap-Out behaal je altijd jouw doelstelling, wat je doel ook is. Tap-Out onderscheidt zich van andere sportscholen vanwege:

Multisport mogelijkheden op unieke locaties;
Persoonlijke en professionele begeleiding;
Techniek trainingen;
Partnerclub van Strong Viking.


Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

Komende evenementen

13 nobember 2021 - Tap-Out MILE

Het laatste nieuws

VANAF 19 OKTOBER 2021 NIEUW BIJ TAP-OUT: FREERUNNEN!

Hou jij van uitdagingen zoals springen, klimmen en coole ‘tricks’ leren? Meld jezelf en jouw ‘matties’ dan vanaf nu aan voor een gratis proefles freerunnen bij Tap-Out.

De lessen zullen in eerste instantie elke week op de dinsdag plaatsvinden van 17 tot 18 uur.

Tijdens onze lessen ga jij begeleiding krijgen in de verschillende vormen van FREERUN zoals parcours en ‘tricking’. Zo leren wij jou de juiste technieken om makkelijk over een muurtje bankje of pingpongtafel te springen.

Wat zegt trainer Woy over FREERUNNEN bij Tap-Out:
“Ik maak van iedere les een ware belevenis door de combinatie tussen de unieke locatie van Tap-Out en beschikbare materialen. Ik daag iedereen uit om mee te doen!”

De lessen zijn toegankelijk vanaf 8 jaar en de trainer zal de les naar je eigen niveau aanpassen om de coolste tricks te leren!

Dus wie zien we tijdens een FREERUN les van Tap-Out!?

Woy

Freeruntrainer Tap-Out

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21 / 06 23900888
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


Lesrooster