Tap-Out is dé gympartner van het fitnessconcept HYROX!

Ook kun je bij ons terecht voor o..a. fitness, bootcamp, en boksfit en veel meer. Tevens bieden wij, als enige in de regio, Obstacle Course Running (OCR) trainingen voor de vele events die Nederland rijk is.

Bekijk het aanbod en/of lesrooster en kom vrijblijvend kennismaken met ons fantastische locatie “De Wagenmakerij”, gastvrijheid én persoonlijke benadering.

Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (Nijmegen) en A74 (Duitsland) en het NS-station op loopafstand.

Wij beiden uitstekende maatwerkoplossingen zoals fysieke keuring(en) voor justitie/defensie (etc.) en personal training!

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde!
Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij JOUW doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET TAP-OUT

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

“Een toffe locatie (voormalige wagenwerkplaats), fijne begeleiding en een gezellig informele sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 37, HYROX-trainingen

“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is precies wat ik zocht!”

Mark, 28, OCR- en duurtrainingen

Item Nieuwjaarsduik 2023 door Omroep Venlo

Maak kennis met Tap-Out -2022

Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

NIEUWS

Hoe vitaal zijn uw arbeidsvoorwaarden?

In deze steeds sneller veranderende wereld wordt het steeds belangrijker om uw medewerkers, gezond, betrokken én duurzaam inzetbaar te houden. De coronacrisis heeft erin geresulteerd dat 46% van de volwassen Nederlanders niet meer beweegt (bron: NOS/NOC*NSF). Dit terwijl het in beweging blijven steeds belangrijker wordt, ook op de werkvloer! Vandaar de vraag: hoe vitaal zijn uw arbeidsvoorwaarden? Hoe belangrijk is dat op de werkvloer? Nou, heel belangrijk. Medewerkers moeten immers:

 • Leren omgaan met een continu veranderende wereld, zowel privé als zakelijk;
 • Ondergaan in privésituaties verschillende levensfases zoals veranderende gezinssamenstellingen en het ouder worden wat mogelijk gepaard gaat met fysieke of psychische ongemakken;
 • Zich op het werk volledig blijven inzetten voor de werkgever.

In deze tijd is het niet vreemd dat medewerkers het gevoel hebben te moeten blijven presteren en dat er steeds meer een disbalans is tussen werk en privé.

Vitaliteit in organisaties
Er zeel velen factoren die organisaties er steeds bewuster van maken dat vitaliteit een steeds belangrijke plek op de ‘agenda’ krijgt:

 • Medewerkers werken langer door omdat de AOW-leeftijd is verhoogd;
 • De financiële risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid nemen steeds meer toe;
 • Vitale medewerkers zorgen voor een verbetering van de sfeer, cultuur en hogere productiviteit;
 • Medewerkers staan altijd “aan”. We zijn allemaal altijd bereikbaar en de grens tussen privé en zakelijk vervaagt steeds meer.

Het creëren van vitale arbeidsvoorwaarden kost tijd en aandacht. Vaak is die tijd niet beschikbaar omdat er, zoals altijd, andere prioriteiten zijn. Onderstaand geven wij een aantal tips om direct te werken aan vitale arbeidsvoorwaarden:

 • Zorg ervoor dat uw directie op de hoogte is van de wijzigingen die spelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid zoals verhoging van de AOW-leeftijd, vergrijzing, het verband tussen ongezond leven en ziekteverzuim/arbeidsongeschiktheid. Maar kijk hierbij juist ook naar de positieve invloed van het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers zoals medewerkersbetrokkenheid, productiviteit en winst;
 • Vitaliteit dient onderdeel te zijn van werkoverleggen binnen organisaties. Denk aan het fysieke als ook de mentale component. Denk na over wat er gedaan kan worden om de vitaliteit van medewerkers te verhogen;
 • Ga in gesprek met uw medewerkers en ontdek wat de behoeften zijn op het gebied van sport en vitaliteit;
 • Zorg voor vitale arbeidsvoorwaarden! Stimuleer het sporten van de medewerkers door bijvoorbeeld het aanbieden van fitness/sport mogelijkheden.

Werk aan vitale arbeidsvoorwaarden met Tap-Out
Tap-Out helpt organisaties aan vitale arbeidsvoorwaarden. Dit doen wij door:

 • De mogelijkheid tot fitness/sport – ook via bedrijfsfitness regelingen – te bieden voor uw medewerkers;
 • Teambuildingsactiviteiten uit te voeren voor uw organisatie die op regelmatige basis terugkomen;
 • Groepslessen te bieden op maat én behoefte van uw organisatie, ook op locatie (denk aan bootcamp, boksen en/of hardlopen);
 • Management trainingen te verzorgen zoals omgaan met stress, leiderschap en maatwerkoplossingen;
 • Samen te kijken hoe sport een onderdeel kan zijn van uw vitaliteitsprogramma en welke eventuele financieringsbronnen (subsidies, verzekeringen, e.d.) hiertoe benut kunnen worden.

Meer weten over het samenwerken met Tap-Out aan vitale arbeidsvoorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tap-out.nl of bel naar 077-7857421.

Wed, 27 July

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


PLAN JE ROUTE NAAR TAP-OUT

We zijn gevestigd in venlo-Blerick net achter de voetbalvelden van SVB.


LESROOSTER