Tap-Out is dé gympartner van het fitnessconcept HYROX!

Ook kun je bij ons terecht voor o..a. fitness, bootcamp, en boksfit en veel meer. Tevens bieden wij, als enige in de regio, Obstacle Course Running (OCR) trainingen voor de vele events die Nederland rijk is.

Bekijk het aanbod en/of lesrooster en kom vrijblijvend kennismaken met ons fantastische locatie “De Wagenmakerij”, gastvrijheid én persoonlijke benadering.

Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (Nijmegen) en A74 (Duitsland) en het NS-station op loopafstand.

Wij beiden uitstekende maatwerkoplossingen zoals fysieke keuring(en) voor justitie/defensie (etc.) en personal training!

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde!
Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij JOUW doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET TAP-OUT

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

“Een toffe locatie (voormalige wagenwerkplaats), fijne begeleiding en een gezellig informele sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 37, HYROX-trainingen

“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is precies wat ik zocht!”

Mark, 28, OCR- en duurtrainingen

Item Nieuwjaarsduik 2023 door Omroep Venlo

Maak kennis met Tap-Out -2022

Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

NIEUWS

SV Blerick sluit unieke samenwerking met GEBA Trans en Tap-Out

De bal rolt gelukkig weer en gebeurt weer veel op Bauhaus Sportpark ’t Saorbrook. En niet alleen óp het veld. SV Blerick maakt met trots bekend dat er voor de komende 3 jaar een unieke afspraak is gemaakt met GEBA Trans en Tap-Out. Deze overeenkomst faciliteert een sportieve samenwerking tussen SV Blerick en multi-sportlocatie Tap-Out Venlo. Onder professionele begeleiding van Tap-Out worden voetballers fysiek en mentaal getraind.


Arno Reiniers van GEBA Trans: ‘Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jeugd veel beweegt en sport. Dat moet de jeugd kunnen doen op ieder niveau. Bij sommige teams kan hierbij de nadruk liggen op het prestatieve deel terwijl bij andere teams de nadruk veel meer ligt op teambuilding en ontwikkeling van het individu. Met Tap-Out hebben we een partij die leiders en trainers van alle jeugdteams (vanaf JO8) kan ondersteunen bij deze verschillende groepsprocessen. Iets wat voor ons naast het voetbaltechnische aspect minimaal net zo belangrijk is. Graag faciliteren wij de samenwerking tussen SV Blerick en Tap-Out waarbij ieder team meerdere keren per seizoen onder begeleiding van een van de trainers van Tap-Out onder handen wordt genomen.’


Patrick van Brenk van Tap-Out: ‘Als Tap-Out zijnde zijn we om meerdere redenen heel blij met de afspraak. Wij zijn graag bezig het beste uit sportmensen te halen. Daarnaast vinden we het ook fijn om intensiever samen te gaan werken met onze buurman SV Blerick. Deze samenwerking biedt veel kansen en kan een startsein zijn om het gebied een impuls te geven als sportzone. Het sluit wat dat betreft perfect aan bij de wensen van de gemeente.’


De afspraak tussen GEBA Trans en SV Blerick komen niet zomaar uit de lucht vallen. Binnen GEBA Trans zijn veel voetballers werkzaam. De volgende mensen hebben ook banden met SV Blerick: Joyce Christis, Rob Hermans, Kevin Holla, Arno Reiniers, Rene Ronnes en algemeen directeur Fred Spijksma. Dus SV Blerick en GEBA Trans zijn sterk met elkaar verbonden en met deze sponsorovereenkomst wordt dit bezegeld.


SAMEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL


Over GEBA Trans

GEBA Trans is een logistieke dienstverlener met kantoren in Venlo en Tilburg. Al bijna 25 jaar zorgt GEBA Trans voor maatwerkoplossingen op het gebied van transport. GEBA Trans staat voor ‘High Performance’, ‘Total Care’ en ‘Outside the box’. Het team van 30 ervaren mensen maakt daarin het verschil door hun hoge mate van betrokkenheid, hun klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en drive om continu te verbeteren. Bij GEBA Trans vindt men het belangrijk dat de mensen zich thuis voelen, dat ze in hun werk veel vrijheid ervaren en dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Dit alles vindt plaats in een inspirerende en moderne werkomgevingen.


Over Tap-Out Venlo

Tap-Out is dé multi-sportlocatie van Venlo en omstreken waar op iedere leeftijd, doelstelling en niveau gesport kan worden op basis van de pijlers kracht, uithoudingsvermogen en inzetbaarheid. Tap-Out biedt trainingen en programma’s aan vanaf de beginnende tot en met de semiprofessionele sporter. Op de cultuurhistorische locatie ‘De Wagenmakerij’ krijg je de beste begeleiding, persoonlijke aandacht en voelt iedere training als thuiskomen. Tap-Out is gelegen aan de Marconistraat 7 aan de achterzijde van Bauhaus Sportpark ’t Saorbrook


Bron: SV Blerick

Thu, 10 September

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


PLAN JE ROUTE NAAR TAP-OUT

We zijn gevestigd in venlo-Blerick net achter de voetbalvelden van SVB.


LESROOSTER