Tap-Out is dé gympartner van het fitnessconcept HYROX!

Ook kun je bij ons terecht voor o..a. fitness, bootcamp, en boksfit en veel meer. Tevens bieden wij, als enige in de regio, Obstacle Course Running (OCR) trainingen voor de vele events die Nederland rijk is.

Bekijk het aanbod en/of lesrooster en kom vrijblijvend kennismaken met ons fantastische locatie “De Wagenmakerij”, gastvrijheid én persoonlijke benadering.

Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (Nijmegen) en A74 (Duitsland) en het NS-station op loopafstand.

Wij beiden uitstekende maatwerkoplossingen zoals fysieke keuring(en) voor justitie/defensie (etc.) en personal training!

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde!
Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij JOUW doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET TAP-OUT

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

“Een toffe locatie (voormalige wagenwerkplaats), fijne begeleiding en een gezellig informele sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 37, HYROX-trainingen

“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is precies wat ik zocht!”

Mark, 28, OCR- en duurtrainingen

Item Nieuwjaarsduik 2023 door Omroep Venlo

Maak kennis met Tap-Out -2022

Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

NIEUWS

VANAF 19 OKTOBER 2021 NIEUW BIJ TAP-OUT: FREERUNNEN!

Hou jij van uitdagingen zoals springen, klimmen en coole ‘tricks’ leren? Meld jezelf en jouw ‘matties’ dan vanaf nu aan voor een gratis proefles freerunnen bij Tap-Out.

De lessen zullen in eerste instantie elke week op de dinsdag plaatsvinden van 17 tot 18 uur.

Tijdens onze lessen ga jij begeleiding krijgen in de verschillende vormen van FREERUN zoals parcours en ‘tricking’. Zo leren wij jou de juiste technieken om makkelijk over een muurtje bankje of pingpongtafel te springen.

Wat zegt trainer Woy over FREERUNNEN bij Tap-Out:
“Ik maak van iedere les een ware belevenis door de combinatie tussen de unieke locatie van Tap-Out en beschikbare materialen. Ik daag iedereen uit om mee te doen!”

De lessen zijn toegankelijk vanaf 8 jaar en de trainer zal de les naar je eigen niveau aanpassen om de coolste tricks te leren!

Dus wie zien we tijdens een FREERUN les van Tap-Out!?

Woy

Freeruntrainer Tap-Out

Thu, 14 October

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


PLAN JE ROUTE NAAR TAP-OUT

We zijn gevestigd in venlo-Blerick net achter de voetbalvelden van SVB.


LESROOSTER