Tap-Out is dé gympartner van het fitnessconcept HYROX!

Ook kun je bij ons terecht voor o..a. fitness, bootcamp, en boksfit en veel meer. Tevens bieden wij, als enige in de regio, Obstacle Course Running (OCR) trainingen voor de vele events die Nederland rijk is.

Bekijk het aanbod en/of lesrooster en kom vrijblijvend kennismaken met ons fantastische locatie “De Wagenmakerij”, gastvrijheid én persoonlijke benadering.

Wij zijn gevestigd in Venlo-Blerick, nabij uitvalswegen A67 (Eindhoven), A73 (Nijmegen) en A74 (Duitsland) en het NS-station op loopafstand.

Wij beiden uitstekende maatwerkoplossingen zoals fysieke keuring(en) voor justitie/defensie (etc.) en personal training!

Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde!
Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je de beste begeleiding én persoonlijke aandacht krijgt en waar jij JOUW doelen haalt? Dan is Tap-Out dé plek voor jou!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET TAP-OUT

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

WAT ONZE LEDEN ZEGGEN

“Een toffe locatie (voormalige wagenwerkplaats), fijne begeleiding en een gezellig informele sfeer. Ik raad Tap-out Venlo van harte aan”

Monique, 37, HYROX-trainingen

“Fit worden voor mijn eerste Obstacle Run, dat was mijn doel. Ik train nu 6 maanden bij Tap-Out en ik ben fitter dan ooit. De combinatie tussen duur- en krachtsport is precies wat ik zocht!”

Mark, 28, OCR- en duurtrainingen

Item Nieuwjaarsduik 2023 door Omroep Venlo

Maak kennis met Tap-Out -2022

Tap-Out Zomer Campagne 2021

Tap-Out Boksfit Campagne 2020

Tap-Out Promo VenloStormt 2019

NIEUWS

WEEK VAN DE WERKSTRESS

Deze week organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Het doel hiervan is om werknemers en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om serieus werk te maken van “mentale kracht”.

Mentale kracht gaat niet alleen over de reactie op (dreigende) stress of tegenslag maar over het goed voorbereid zijn hierop. Het centrale thema is dit jaar: mentaal sterk!

Mede door de coronacrisis wordt er meer dan ooit een beroep gedaan op de mentale kracht van ons allemaal! Of je nu een organisatie of een werknemer bent, allemaal hebben we hiermee te maken.

Matig intensief sporten en bewegen helpt bij het mentaal krachtiger worden én te herstellen bij eventuele stressklachten. Uit diverse onderzoeken blijkt dat sport en bewegen verschillende positieve effecten heeft op het verminderen van stressklachten en op het herstel van de (hersen)schade als gevolg van langdurige, chronische stress.

Bij Tap-Out werken we aan jouw mentale kracht door lekker actief bezig te zijn tijdens een groepsactiviteit, personal training of zelfstandig te training in een inspireerde omgeving.

Wil jij Tap-Out ervaren door lekker te bewegen en te sporten dan nodigen wij jou van harte uit voor een gratis kennismaking. De koffie staat klaar!

Team Tap-Out

Bronnen: OVAL, Weer van de Werkstress, Allesoversport, Volksgezondheid en Zorg.

#sport #venlo #tapoutnl #stress #mentale #weerbaarheid

Tue, 16 November

CONTACTGEGEVENS

Tap-Out In- en Outdoor Sport B.V.

Postadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo

Telefoon & e-mail:
077 785 74 21
info@tap-out.nl

Bezoekadres:
Marconistraat 7
5928PJ Venlo


PLAN JE ROUTE NAAR TAP-OUT

We zijn gevestigd in venlo-Blerick net achter de voetbalvelden van SVB.


LESROOSTER